Tietoturva-arkkitehti

 

Etsimme ratkaisukeskeistä teknisen tietoturvan arkkitehtiä

Onko penetraatiotestaus ja järjestelmien koventaminen sinun ydinosaamistasi ja mielipuuhaasi? Mietitkö, mitä uhkia järjestelmiin kohdistuu, ja miten niitä voisi lieventää? Oletko kiinnostunut uusimmista tekniikoista, mutta vanhatkin ovat tuttuja?Jos tunnistat itsesi näistä, niin meillä on työpaikka sinulle!

Tietoturva-arkkitehtinä vastaat tietoturvallisen it-ympäristön suunnittelusta ja uhkamallinnuksien valmistumisesta digitaalisiin palveluihin. Annat apua ja linjauksia tuotekehitykselle ja varmistat osaltasi tietoturvalliset palvelut. Avustat teknisen tietoturvan valvonnan kehittämisessä palvelua tuottavia toimijoita. Pääset myös mukaan tuleviin projekteihimme, joissa kehitämme tietoturvan palveluita asiakkaille.

Tarjoamme sinulle yhden kiinnostavimmista kansallisen digitalisaation näköalapaikoista Suomessa. Pääset työskentelemään inspiroivalle tehtäväkentälle, jossa pääset vaikuttamaan kansallisten digipalveluiden käyttöönottoon. Apunasi on tietoturvapäällikkö ja tuotekehityksen tiimit. Työtäsi tukee myös laaja verkosto eri alojen ammattilaisia. Meillä saat:

  • Kannustavan työyhteisön, joka haluaa sinun loistavan työssäsi
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella
  • Työn ja vapaa-ajan yhdistämistä tukevan paikkariippumattoman ja joustavan etätyön hyvillä työsuhde-eduilla

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja ja kykyä toimia ratkaisukeskeisesti muuttuvassa ympäristössä. Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote sekä joustavuus toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa on tehtävässä onnistumisen kannalta tärkeää.

Erityisesti toivomme kokemusta ja tuntemusta tekniseen tietoturvaan liittyvistä teemoista, kuten:

  • Laitteisto- ja ohjelmistoturvallisuus
  • Tietoverkkojen turvallisuus
  • Käyttöjärjestelmien turvallisuus
  • Lokienhallinta
  • Pilvipalvelujen turvallisuusratkaisut
  • Tietoturvallisuuden viitekehyksien ja arviointikriteeristöt (OWASP, NIST, CIS).

Eduksi katsomme pilvipalveluiden tietoturvasertifikaatit. Jos et ole vielä ehtinyt niitä hankkimaan, ei huolta – DigiFinland kannustaa kouluttautumaan! Valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.6.2023 mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja olemme valmiita etenemään nopeastikin rekrytoinnissa sopivan henkilön kanssa!   Lisätietoja tehtävästä antaa DigiFinlandin tietoturvapäällikkö Vesa Niiranen, puh. 050 589 0707, vesa.niiranen@digifinland.fi sekä MPS-konsultti Anne-Maria Lehtinen, puh. 040 737 5116 7.6. klo 13-14.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Etätyö

DigiFinland Oy

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? DigiFinland Oy kehittää valtakunnallisia ja monialaisia digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat toimivia, turvallisia ja asiakkaidemme saavutettavissa. Tavoitteenamme on, että palvelumme perustuvat tutkittuun tietoon, ovat vaikuttavia ja kustannustehokkaita sekä tuottavat lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan ja elämään. Toimimme modernisti, toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työskentelemme etänä ympäri Suomea. 

Sijainti: Toinen linja 14, Helsinki

 

Logo

Tietoturva-arkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!