Tietoturva-asiantuntija - SOC

Me istekkiläiset olemme teknologiaturvaajia, jotka työskentelemme yhteisen hyvän ja sujuvamman Suomen eteen. Teemme työtä lähes 4 miljoonan kansalaisen hyvinvoinnin eteen – juuri tälläkin hetkellä. Olemme osa suomalaisten arkea niin elämän suurissa ja haastavissa hetkissä huolehtimalla mm. sairaaloiden elämää ylläpitävistä laitteista ja sairaalan ICT-ympäristöistä, kuin aivan perusarjessa tuottamalla mm. koulujen ICT-ympäristöt. Moniammatillista porukkaamme määrittelee osaaminen, asiantuntijuus ja vahva tekemisen meininki kaikessa mitä teemme asiakkaillemme!

Etsimme nyt joukkoomme tietoturva-asiantuntijoita  

Olemme palkkaamassa SOC-toimintaan kolmivuorotyöhön asiantuntijoita. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu kyberturvakeskuksen tietoturvatapahtumien sekä herätteiden käsittely, tietoturva- ja tietosuojapoikkeamien käsittely sekä osallistuminen toiminnan kehittämiseen ja kuvaamiseen. Voit olla uraasi aloittava tietoturva-asiantuntija tai kokenut SOC-asiantuntija.

Tässä roolissa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnallisesti merkityksellisten asioiden kehittämiseen tietoturvan saralla. Voit olla joko pidempään alalla osaamista kerryttänyt asiantuntija tai olet polun alkupäässä, mutta alan ammattiosaaminen on hallinnassasi. Haluamme sinun kehittyvän ja kasvavan vastuunkantajaksi, joka kykenee omatoimisen päätöksenteon turvin palvelemaan asiakkaitamme. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Teknisen tietoturvan ja tietosuojan perusymmärrystä
 • Ymmärrystä tai aikaisempaa kokemusta SOCista
 • Aikaisempaa kokemusta SIEM-järjestelmien kanssa toimimisesta
 • IT- tai kyberalan työkokemusta
 • Erinomaiset vuorovaikutustaidot 
 • Vastuuntuntoinen työote - saatat asiat päätökseen
 • Kykyä dokumentoida tehtyjä toimenpiteitä ja ohjeiden tekoa
 • Ymmärrystä uhka- ja poikkeamahallinnasta
 • Työhön soveltuva koulutus
 • Perustietämystä tietoverkkojen ja järjestelmien turvallisuudesta

Lisätiedot

 • Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
 • Sijainti: Tässä työssä on etätyömahdollisuus ja työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Espoossa
 • Tehtävään valituille henkilöille tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys ja huumausainetestaus

Lisätietoja saat tarvittaessa ryhmäpäällikkö Samu Juutiselta, samu.juutinen@istekki.fi, p. 044 456 8908. Yhteydenotot arkisin kello 15.00–16.00.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus 9.6.2024 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja kouluttamiseen sekä kannustavaan esihenkilötyöhön. Meillä saat tehdä työsi hyvin, sillä pääset toimimaan vakiintuneiden kumppaneiden ja alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa erittäin mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä ja -projekteissa. Arvostamme tasapainoa työn ja muun elämän yhteensovittamisessa ja tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää verkkosivujemme Uratarinoita-osiosta.

Lämpimästi tervetuloa Istekille!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikatyö, etätyömahdollisuus
Logo

Tietoturva-asiantuntija - SOC

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!