Tietoturvapäällikkö

Haemme Tamron tietohallintoon tietoturvapäällikköä kehittämään ja ylläpitämään Tamron tieto- ja kyberturvallisuutta.

Tietoturvapäällikkönä vastaat organisaation tietoturva-arkkitehtuurin ylläpidosta ja kehittämisestä. Osallistut organisaation toiminnan kehittämiseen sekä riskienhallintaan. Toimit maaedustajana Phoenix-konsernin keskitetyssä tietoturva-organisaatiossa varmistaen, että paikalliset tarpeet tulevat huomioiduksi.

Kykenet suunnittelemaan ja viemään lävitse kehityshankkeita sekä toimimaan koordinoijan roolissa kansainvälisessä ympäristössä. Tietoturvapolitiikoiden ja ohjeistuksen lokalisointi, tuottaminen ja niiden jalkauttaminen ovat osa toimenkuvaasi. Toteutat tietoturvakatselmointeja järjestelmähankkeiden eri vaiheissa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • kokemusta tietoturvan ja kyberturvallisuuden koordinoinnista sekä riskienhallinnasta
  • kykyä sujuvaan viestintään niin suomen kuin englannin kielellä
  • kokemusta liiketoimintakriittisten IT-palveluiden rakentamisesta

Katsomme eduksi, jos sinulla on vielä:

  • ymmärrystä kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta
  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta tietoturvan viitekehyksistä ISO-27000, KATAKRI tai liittyvien sertifikaattien suorittamisista
  • kokemusta identiteetin hallinnan ratkaisuista (IAM)
  • kokemusta liiketoimintaprosessien suunnittelusta ja mallinnuksesta

Persoonana olet vahva tiimipelaaja. Kykenet vaikuttamaan perustelluin mielipitein niin konsernin linjauksiin kuin paikalliseen toimintaankin. Seuraat mielelläsi teknologian kehittymistä ja haluat pysyä mukana kehityksessä sekä hyödynnät sitä työssäsi.

Työ antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua terveyden ja hyvinvointialan toimijan IT-palveluihin Euroopan laajuisessa ympäristössä. Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa IT-tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla ja sydämellä. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua ja kehittää osaamistasi IT- ja tietoturva-arkkitehtuurin eri osa-alueilla.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Visa Varpenius visa.varpenius@barona.fi / 0440526429.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!