Tietoturvapäällikkö

Tunnistatko ja näet työssäsi ja arjessasi monenlaisia tietoturvauhkia ja riskejä? Hyvä. Kysytäänkö sinulta usein, miten tietoturvauhkia voidaan minimoida tai poistaa? Hyvä. Innostutko digiturvasta ja toimenpiteistä, joilla tietoturvatasoa jatkuvasti kehitetään? Erinomaista!

Lähde mukaamme rakentamaan tulevaisuuden Suomea. Sarastia on julkisten palveluiden uudistaja ja alansa johtava toimija Suomessa. Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Etsimme joukkoomme vahvaa tietoturvaosaajaa, jolla on kokemusta tietoturvan johtamisesta, kehittämisestä sekä tietoturvallisuuteen liittyvien prosessien, teknologioiden ja keskeisten viitekehysten (esim. ISO27001 ja/tai Katakri) toimeenpanosta.

Tietoturvapäällikkönä vastaat Sarastian tietoturvallisuudesta, varmistat lakien ja asetusten mukaisen toiminnan sekä tietoturvan hallintamallin ohjauksen yhtiön tietoturvatoiminnassa. Sinulla on näkemystä ja vankkaa kokemusta hallinnollisesta ja teknisestä tietoturvasta, strategista otetta sekä kykyä tukea ja innostaa henkilöstöämme tietoturvatietoisuuteen. Olet tottunut raportoimaan tietoturvan tilannekuvasta säännöllisesti ja vuosikellotoiminta erilaisista tietoturvaan liittyvistä tarkistus- ja kehityskohteista on sinulle tuttua.

Toimit meillä tärkeässä avainroolissa ja nostat esiin tietoturvan jatkuvaa ylläpitoa ja kehittämistä Sarastian tarjoamissa palveluissa ja toimintatavoissa. Teet tiivistä yhteistyötä Sarastian liiketoimintojen, nimettyjen yhteistyökumppaneiden kanssa sekä osallistut asiakasyhteistyöhön tietoturva-asioissa. Varmistat, että tietoturva kehittyy yhtiömme palveluissa niin, että toiminnan jatkuvuus voidaan turvata kaikissa tilanteissa.
 
Olet toiminut urallasi toimittajayhteistyössä ja neuvottelet tottuneesti tietoturvaan liittyvistä vaatimuksista palvelutoimittajien ja asiakkaidemme kanssa huomioiden Sarastian tavoitteet. Asiakkaitasi tai yhteistyötahojasi ovat Sarastia konserni ja loppuasiakkaat sekä toimintaamme liittyvät sidosryhmät.

Haemme henkilöä, jolla on selkeä visio ja näkemys, miten tietoturvaa hallitaan ja kehitetään. Vastaat tietoturvaan liittyvien vaatimusten ylläpidosta ja kehittämisestä ja tunnet em. liittyviä sopimuksia. Olet liiketoimintalähtöinen ja ymmärrät tietoturvan osana yritystoimintaa, turvallisuutta ja riskienhallintaa. Tarjoat käytännönläheisiä vinkkejä tietoturvalliseen työskentelyyn ja olet edesauttamassa yhtiön tietoturvatietoisuuden jatkuvaa kehittymistä läpi organisaation.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Raportoit konsernin digijohtajalle ja tuotat tietoturvan tilannekuvaa koko konsernille.

Miksi Sarastia?

 • Pääset vaikuttamaan: varmistat Sarastian tietoturvan suunnitelmallista kehittymistä huomioiden teknologian ja järjestelmiemme tiekartat, liiketoiminnan tavoitteet, käyttöpalvelut sekä prosessit. Olet avainroolissa vaikuttamassa palvelujemme luotettavuuden, tietoturvan tilannekuvamme sekä tietoturvakulttuurimme jatkuvaan kehittymiseen.
 • Kiinnostavat tehtävät: vastuullasi on koko konsernin tietoturvan kehittäminen ja ylläpito. Palvelujamme tarjotaan lukuisille merkittäville suomalaisille kunnille ja kaupungeille, joissa digiturvan varmistaminen ja kehittäminen on elintärkeää.
 • Dynaamisuus: Sarastian digikehitys edellyttää vahvaa tietoturvallisuuden hallintaa ja tietoturvatietoisuuden jatkuvaa kehittämistä. Toimintasi kautta tietoturva on digiloikan ytimessä yhteistyössä liiketoiminnan ja sidosryhmien kanssa.
 • Sijainti: Voit valita työpisteesi sijainnin vapaasti sekä tehdä toiveesi mukaisti etätöitä. Yhtiön kotipaikka on Helsinki ja nykyiset toimipisteet löydät täältä

Toivomme sinulta

 • Vahvaa osaamista ja kokemusta (yli 5 v) tietoturvatoiminnan johtamisesta ja hallinnoinnista sekä tietoturvan tilannekuvan kehittämisestä ja raportoinnista
 • Useamman vuoden kokemusta tietoturvasta pilviteknologioissa, infra-palveluissa (mm. konesalit, kapasiteetti- ja tallennuspalvelut) ja perustietotekniikassa (mm. työasemat, puhelimet)
 • Kokemusta ohjelmistokehityksen, jatkuvien palveluiden ja tietoverkkojen tietoturvasta
 • Kokemusta tietoturvariskien kartoituksista, tietoturvatestauksista ja uhka-analyyseista
 • Eduksesi on kokemus ISO27001, Katakri2015/20 tai vastaavien tietoturvan viitekehysten hallinnasta, käyttöönotosta ja auditoinneista
 • Eduksesi on kokemus tietoturvan hallinnasta palveluliiketoiminnassa ja/tai korkean käytettävyyden edellyttämällä toimialalta
 • Kansallisten ja EU-tason keskeisten velvoittavien tietoturvasäännösten tuntemusta
 • Eduksesi on ajantasainen sertifioituminen ja koulutus tietoturvan alueella
 • Palvelu- ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä toimeenpanokykyä
 • Hyviä neuvottelu-, viestintä- ja ryhmätyötaitoja sekä dokumentointiosaamista
 • Koulutusta tehtävän kannalta relevantilta alalta, vähintään AMK-tasoisesti
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä digijohtaja Virva Autio, p. 050 528 4558. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse virva.autio@sarastia.fi 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 7.12.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!