Vakituinen työsuhde

Tietovarastoinnin asiantuntija

Hae tähän työpaikkaan

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt Espoon tai Jyväskylän tiimiimme

Tietovarastoinnin asiantuntijaa

 

Samlink tuottaa asiakkailleen tietovarastoinnin ratkaisuja, joiden taustalla on monipuoliset pankkien perusjärjestelmät ja asiakkaiden liiketoiminnalliset vaateet. Tietovarastotiimin tehtävänä on sekä ratkaisujen kehitys että ylläpito. Tiimin asiantuntijana pääsee toimimaan laaja-alaisesti eri rooleissa ja ottamaan vastuuta toteuttavista kokonaisuuksista, mikä luo mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. 

Tehtävässä menestyminen vaatii huolellisuuden ja paineensietokyvyn lisäksi hyvää yhteistyökykyä lukuisten eri sidosryhmien kanssa niin sisäisesti kuin asiakkaidenkin suuntaan. Tiimin asiantuntijat osallistuvat säännöllisesti palavereihin, joissa on asiantuntijoita Samlinkin eri tiimeistä mutta myös asiakkaiden edustajia. Palavereita on sekä projekteihin että tuotannon havaintoihin liittyen. Pääpaino työssä on kuitenkin tietovarastoinnin ratkaisujen kehityksessä.   

Lisäksi edellytämme:

  • Kokemusta tietovarastoinnista Data Vault 2.0 -metodologialla
  • Näyttöjä tiedon mallinnuksesta sekä ETL-ratkaisujen toteuttamisesta
  • Kykyä käsitellä asioita liiketoiminnallisesta sekä teknisestä näkökulmasta
  • Sujuvaa englannin kielitaitoa

Meillä töitä tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä ja toinen toisemme työpanokseen luottaen. Pääset siis osaksi asiantuntevaa joukkoa, missä sinun työlläsi on merkitystä. Työsi on vastuullista ja oman työn johtamisen merkitys korostuu. Tällä hetkellä teemme töitämme pääsääntöisesti etänä, mutta jatkossa voit työskennellä myös Jyväskylän tai Espoon konttorillamme.

Kiinnostuitko? Rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin Senior Executive Search Consultant Juhani Lettolammi kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä sekä Samlinkista työnantajana. Hänet tavoitat numerosta +358 40 551 7060 tai sähköpostilla juhani.lettolammi@eezy.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää 4.11.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Tietovarastoinnin asiantuntija, Vakituinen työsuhde
  • Samlink
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Samlink

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen. Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. https://samlink.fi/

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!