TIG-hitsaaja (Rauma)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Raumalle TIG-hitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Yritys on keskittynyt tekemään teräs- ja levyrakenteita sekä putkistomoduuleja vaativiin kohteisiin teollisuuden tarpeisiin. Työt alkavat 6 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen sopivalle työntekijälle tarjotaan vakituista paikkaa. Työtä tehdään 37,5h/vk. Jos haluat päästä työskentelemään osana ammattimaista työporukkaa, niin hae mukaan!

Toivomme sinulta

Sinulla on työhön soveltuva koulutus, teknisten piirusten lukutaitoa ja aikaisempaa työkokemusta MIG/MAG, TIG ja robottiavusteisesta hitsauksesta. Pärjäät työssäsi itsenäisesti ja työnjälkesi on laadukasta. Olet yhteistyökykyinen ja osaat kantaa vastuuta. Monipuolinen alan työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Rauma
Logo

TIG-hitsaaja (Rauma)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!