Tig-hitsaaja

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Etsimme asiakkaallemme Akaan toimipisteeseen nyt

TIG-HITSAAJAA/SÄRMÄÄJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu ruostumattoman ohutlevyn leikkuuta ja kanttausta sekä TIG-hitsausta. Työskentelet ruostumattomien ohutlevytöiden parissa osana ammattitaitoista tiimiä. Elecsterillä valmistetaan laadukkaita koneita ja laitteita meijeriteollisuuteen. Tässä tehtävässä pääset näyttämään oman kädenjälkesi, joka näkyy laadukkaassa lopputuotteessa. 

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Olet huolellinen, tarkka ja vastuullinen. Koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä arvostamme ennen kaikkea kokemusta. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen päivätyön mielenkiintoisella toimialalla. Elecsterillä sinua odottaa mukavien työkavereiden ja reilun esimiehen lisäksi myös kilpailukykyinen palkkaus.

Liukuva työaika on ma-pe, klo 8-16. Työsuhde on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, +35840 571 1741 tai lähesty Minnaa sähköpostilla, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!