Tiiminvetäjä valmennuspalveluihin

Haemme tiiminvetäjää valmennuspalveluihin!

Tehtävässä toimit esihenkilönä Varsinais-Suomen ja Satakunnan tiimeissä sekä yhteyshenkilönä hankkijoiden suuntaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektien johtaminen ja tarvittaessa toimit myös valmentajana palveluissamme. Pääasiallinen työskentelypaikka on Eezyn Turun toimipiste. Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Sinulla on:

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • vähintään kahden vuoden työkokemus työllistymiseen tähtäävän työn hallinnollisista tehtävistä tai valmentamisesta
  • kokemusta esihenkilötyöstä

Tehtävässä eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys, työhönvalmentajan erityisammattitutkinto tai uraohjaajan erikoistumisopinnot sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. 

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat esihenkilönä erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä monia muita etuja.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä. Lisätietoja antaa Tiia Kantanen, 040 631 5255, tiia.kantanen@eezy.fi ja Teresa Puurtinen, 020 728 0358.

Hae tehtävään tästä

 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Oyj

Eezy on työelämän asiantuntijayhtiö. Tavoitteemme on yhteiskunta, jossa kaikille löytyy elämänmittainen mahdollisuus työllistymiseen, ja jossa inhimillisesti johdetut, tulevaisuuskestävät yritykset luovat kasvua Suomelle.

Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme 32 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota vuosittain. Olemme työllistäneet, tutkineet ja kehittäneet suomalaista työelämää jo yli 30 vuoden ajan.

Eezyn liikevaihto vuonna 2022 oli 248 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. 

Luodaan yhdessä onnistuneita työkokemuksia!

Sijainti: Turku

 

Logo

Tiiminvetäjä valmennuspalveluihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!