Tiiminvetäjä valmennuspalveluihin

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme tiiminvetäjää valmennuspalveluihin

Tehtävässä toimit esihenkilönä Varsinais-Suomen ja Satakunnan tiimeissä sekä yhteyshenkilönä hankkijoiden suuntaan. Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektien johtaminen ja tarvittaessa toimit myös valmentajana palveluissamme. Pääasiallinen työskentelypaikka on Eezyn Turun toimipiste.

 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

- soveltuva korkeakoulututkinto

- vähintään kahden vuoden työkokemus työllistymiseen tähtäävän työn hallinnollisista tehtävistä tai valmentamisesta

- kokemusta esihenkilötyöstä

Tehtävässä eduksi katsotaan pedagoginen pätevyys, työhönvalmentajan erityisammattitutkinto tai uraohjaajan erikoistumisopinnot sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. 

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat esihenkilönä erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, kattavan työterveyshuollon, lounas- ja virike-edun sekä monia muita etuja.

Ethän epäröi ottaa yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä. Lisätietoja antaa Tiia Kantanen, 040 631 5255, tiia.kantanen@eezy.fi ja Teresa Puurtinen, 020 728 0358.

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Puhelin: 020 728 0345
Logo

Tiiminvetäjä valmennuspalveluihin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!