Tiiminvetäjä

Haemme logistiikka-alan asiakasyrityksellemme Porvooseen

OSA-AIKAISTA TIIMINVETÄJÄÄ

Kaipaatko vastinetta esihenkilötason osaamisellesi? Nyt sinulla on tilaisuus astua tiiminvetäjän saappaisiin. Työpaikkana toimii varasto, jossa käsitellään monipuolisia sekatavara tuotteita. Tiimisi työntekijät muun muassa keräävät ja valmistelevat ja pakkaavat asiakkaiden tilauksia. 

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä varastoalan kokemusta useammalta vuodelta. Lisäksi tehtävään soveltuvalla henkilöllä on aiempaa esimiestason kokemusta. Työpaikalla puhutaan suomea, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen kieltä. Kokemus trukkien käytöstä ja tilausjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on avoin, sosiaalinen ja määrätietoinen. Lisäksi paineensietokyky ja työyhteisöä kannustava asenne ovat ominaisuuksia, joita toivomme hakijoilta. Olet esimerkiksi viettelemässä leppoisia eläkepäiviä mutta paloa olisi tehdä myös joitain päiviä viikossa töitä tai toimit yrittäjänä ja työtunteja voisi tehdä SOLille myös yrittäjyyden ohella. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Tarjoamme

  • Smartum liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Puhelin: 040 503 2386
Sähköposti: ilkka.kuusisto@sol.fi
Sijainti: Porvoo

Logo

Tiiminvetäjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!