Tiimipäällikkö

Oletko sinä uusi tiimipäällikkömme?

Haemme nyt joukkoomme kahta tavoitteellista tiimipäällikköä vastaamaan oman tiiminsä tuloksesta sekä toiminnasta ja kehittymisestä. Tässä tehtävässä tuet myyjiäsi ja autat heitä saavuttamaan tuloksia sekä hyvän asiakaskokemuksen. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta puhelinmyynnistä ja johtamisesta, sekä kannustavaa ja yhteistyöorientoitunutta asennetta. Pidät ihmisten kohtaamisesta ja sinulla on kykyä ymmärtää ja auttaa asiakkaitamme kaupallista silmää hyödyntäen.

Tässä roolissa pääset luotsaamaan toimintaa tehokkaasti kohti yhteisiä tavoitteita. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, ja sinulla on mahdollisuus muokata tehtäviäsi oman osaamisesi mukaan. Me Toteemilla arvostamme kehitysmyönteistä otetta, ja tiimipäällikön tehtävässä sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä kehittää toimintamalleja. Olet helposti lähestyttävä ja sinulla on erinomainen kyky saada muutkin innostumaan isommistakin tavoitteista. Toivomme, että sinusta huokuu aito halu tukea ja auttaa tiimiläisiäsi.

Tiimipäällikkönä seuraat tiimisi tulosta ja vastaat siitä myyntipäällikölle. Vastaat tiimisi myynti- ja tuotetiedon ajantasaisuudesta ja valmennuksesta. Olet aktiivinen toimija, ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä menestymistä tukevat erityisesti kykysi johtaa esimerkillä, motivaatiosi laittaa johdettavasi keskiöön sekä positiivinen työskentelyote. Me puolestamme tarjoamme sinulle vahvan tuen ja innostavan työyhteisön, jossa on rento mutta tavoitteellinen tekemisen meininki. Tervetuloa heimolaiseksi!

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Jos jokin vielä mietityttää ole yhteydessä myyntipäällikkö Tomas Lempiäiseen, p. 0400 275844 / tomas.lempiainen@toteemi.fi, puhelinajat: 10.1.2022 klo 14-16 ja 19.1.2022 klo 10-12. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 31.1.2022.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Toteemi

Toteemi on vuonna 2014 perustettu telemyyntitalo, jossa tehdään laadukasta kauppaa suurella sydämellä. Myymme sähköä sekä energia- ja vakuutustuotteita kuluttaja-asiakkaille – reilu peli pätee meillä niin asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin. Menestyksemme perustana on hauska ja sitoutunut porukka, jolla on yhteinen visio ja arvot. Kaikki toteemilaiset ovat tavoitteellisia, jotka paiskivat duunia positiivisella otteella. Liity sinäkin mukaan kasvuun!

Sijainti: Itäinenkatu 11, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!