Tiivistäjä, Pirkkala

Oletko sinä etsimämme TIIVISTÄJÄ?

Pirkkalassa sijaitseva perheyritys valmistaa metallituotteista erilaisia komponentteja ja kappaleita laajan asiakaskunnan ja -sektorin tilausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu tuotannossa kappaleiden valmistamisen tuotannolliset tehtävät. Osaamisesi mukaan pääset oppimaan lisää ja kehittämään ammattitaitoasi valmistusprosessissa. Työ on ajoittain raskasta ja vaatiikin sinulta hyvää fysiikkaa. Tuotannossa käsittelemäsi kappaleet ovat painavia, joten päivän aikana käsiesi kautta kulkee melkoinen määrä kiloja.

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta alalta. Työtehtävät pitävät sisällään venttiilien kansien tiivistämistä. Tärkeimmät ominaisuutesi tässä työssä ovat tarkkuus, ahkeruus ja rutiininsietokyky. Saat työhön kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen 2-vuorotyön, ma-pe 40h/vk. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarkoitus on löytää tekijä, josta saadaan vakituinen ja pitkäaikainen osaaja taloon. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja yrityksessä, missä sinua ja työpanostasi arvostetaan. Työpaikalle on loistavat kulkuyhteydet.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi, p. +35840 571 1741.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!