Timpuri (Kustavi)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa kokenutta kirvesmiestä saaristossa sijaitseviin kohteisiin (Kustavi, Taivassalo, Uki). Töitä on tiedossa useammaksi kuukaudeksi, alkaen heti. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten!

Toivomme sinulta

Etsimämme henkilö on tehnyt kirvesmiehen töitä jo useamman vuoden, joka pärjää työssään itsenäisesti. Työnjälkesi on huolellista ja ammattimaista, ja sinulta löytyy tarvittaessa myös luovuutta vaativaa ongelmanratkaisukykyä. Oma työkalupakki kulkee myös mukanasi. Tehtävässä edellytetään kuvienlukutaitoa.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset kirvesmiehen kädenjälkeä vaativat työt mm. vapaa-ajan kohteissa, joissa tehdään perustuksia, julkisivuja, kattotöitä sekä avaimet-käteen paketteja. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (13-14) 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Contio Henkilöstöpalvelut

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!