Tiskareita Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö

Ravintolamaailman ensiaskeleet alkavat täältä!  Tiskari - yksi tärkeimmistä tehtävistä ravintolan menestyksekkään toiminnan kannalta. 

Haluatko tehdä työtä, jossa näet kättesi jäljen välittömästi? Vaikka sirpaleiden sanotaan tuovan onnea, astioiden tulisi pysyä hyppysissäsi, sillä ilman niitä asiakkaat jäävät vailla elämyksiä. Huuhtelet astiat ja asettelet ne astianpesukoriin, jonka jälkeen kone hoitaa varsinaisen pesun puolestasi. Hyvä fyysinen kunto tulee tehtävässä kuitenkin tarpeeseen, sillä työtä tehdään seisten ja käsivoimat pääsevät käyttöön koreja siirrellessä. Piipahdat välillä ravintolasalin puolella, joten hymyn tulisi olla herkässä ja asiakkaan tervehtiminen toinen luontosi. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Työhön kuitenkin oppii nopeasti. Toivomme ennen kaikkea, että omaat reippaan ja innokkaan asenteen. Sinulla on myös ripeä työote, etkä hätkähdä ajoittain hyvinkin kiireistä työtahtia. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, sillä työvuorot osuvat välillä myöhäisiin iltoihin. Oma auto helpottaa töihin kulkemista.

Varaa paikkasi kesälle 2023, ja lähetä hakemuksesi jo nyt!

Työtunteja lupaamme sinulle vähintään 60 h/3 viikkoon ja palkkasi määrittyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimukseen nojaten. Työ alkaa kesäkuun puolenvälin aikoihin, ja jatkuu elokuun puoleenväliin. Tarkemmat päivät tarkentuvat lähempänä kesää. 

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jätäthän sen mahdollisimman pian.

 

Hakuprosessista vastaa .

Jätä CV ja hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta viimeistään 5.3.2023. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Emmi Kuronen, p. 040 553 0240 tai emmi.kuronen@talentcenter.fi.

Etkö näe itseäsi tässä tehtävässä? Tsekkaa muutkin avoimet kesätyöpaikkamme täältä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri tarjoaa hotelli-, ravintola- sekä kylpyläpalvelut uniikin luonnon ympäröimänä. Sykkiikö sydämesi kesälle, rannalle, herkulliselle ruoalle, erinomaisille aktiviteeteille, hauskanpidolle ja kaiken lisäksi haluaisit työskennellä ravintola- ja matkailualalla? Tule meidän työkaveriksi!

Sijainti: Sipintie 1, 28840 Pori
Logo

Tiskareita Virkistyshotelli Yyteriin / kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!