Töihin Suomen Rakennuskoneelle

Lähde maailman toiseksi suurimman maanrakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutetun maahantuojan matkaan mukaan. 

Etsimme Suomen Rakennuskone Oy:lle toiminnan kasvaessa

TYÖNTEKIJÖITÄ ja TOIMIHENKILÖITÄ erilaisiin tehtäviin.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Toimintamme kasvaessa meillä aukeaa mielenkiintoisia ja erilaisia työtehtäviä maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, osaavassa ja mukavassa työyhteisössä. Jätä ValtaGroupille avoin hakemus, ja kerro osaamisestasi. Olit sitten raskaan kaluston asentaja, asiantuntija, myynnistä kiinnostunut, varastoexpertti tai jotain ihan muuta - haluamme kuulla sinusta lisää!

Jätä avoin hakemuksesi osoitteessa www.valtagroup.fi. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!