Toimihenkilöt, avoin hakemus

OnniBus.com Oy on suomalainen kaukoliikenteen bussiyhtiö, joka tarjoaa nopean, edullisen ja luotettavan liikkumistavan kaupunkien välille. Innovatiivisena ja dynaamisena yrityksenä OnniBus on tehnyt poikkeuksellista kasvutarinaa ja muutosta tavoitteenaan tulla asiakkaiden ensisijaiseksi valinnaksi matkustaa Suomessa. OnniBus FLEX tarjoaa asiakkaillemme joustavan tavan matkustaa usein siellä, missä OnniBus.comin kaksikerrosbussit eivät liikennöi. Asiakaspalvelumme on palkittu laadukkuudestaan ja hyvä palvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. OnniBus.com ja OnniBus FLEX ovat osa suomalaista Koiviston Auto-konsernia.


Kiitos mielenkiinnostasi OnniBus.comia kohtaan!

Ilmoitamme kaikki avoimet työpaikat tällä sivustolla, mutta mikäli et löydä taitojasi ja mielenkiintoasi vastaavaa tehtävää, jätä avoin hakemus ja liitä mukaan CV. Uskomme, että hyville tekijöille löytyy meillä töitä, kunhan meidän tarve ja Sinun tarjoama osaaminen kohtaavat.

Pidämme halutessasi hakemuksesi osaajarekisterissämme vuoden ajan, jolloin voimme hyödyntää hakemustasi myös myöhempänä ajankohtana.

Toimihenkilöiden työpaikka sijaitsee meillä Tampereen toimistolla.

Muita Koiviston Auto-konsernin työpaikkoja voit tiedustella ja hakea osoitteesta www.koivistonauto.fi

Hakuaika alkaa:

OnniBus.com Oy

OnniBus.com on Suomen johtava kaukobussipalvelu kahdella erilaisella tuotteellaan: OnniBus.com ja OnniBus FLEX. OnniBussin liikennöinti käynnistyi 1.1.2012 yhdellä bussilla Tampereen ja Porin välillä ja sittemmin se on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista brändeistä, mullistaen koko joukkoliikennealan ja tehden bussista jälleen kilpailukykyisen vaihtoehdon omalle autolle ja junalle.

Heinäkuussa 2014 yhtiö esitteli kaksikerrosbussit, mikä mahdollisti entistä halvemmat lipun hinnat. Lokakuussa 2018 yhtiö siirtyi osaksi lahtelaista perheyritystä, Koiviston Auto-konsernia ja toi sen kaukobussiliikenteen OnniBus FLEX -tuotteeksi. Yhtiö panostaa vahvasti verkkokaupan kehittämiseen kaukobussiliikenteen johtavana digitaalisena lipunmyyntipaikkana.

Sähköposti: rekry@onnibus.com

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!