Toiminnallinen konsultti, Power Platform

Haluatko olla osana laaja-alaista huippuosaajatiimiä suunnittelemassa ja ajamassa toimialojensa johtavien yritysten digitaalisia murroksia viimeisimmillä Microsoft-pilviteknologioilla? 

Toiminnallisen konsultin roolissa pääset määrittelemään asiakkaiden liiketoimintarpeiden mukaisia ratkaisuja ja viemään niitä käytäntöön Microsoft-pilven monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntämällä. Liityt osaksi kokenutta moniosaajatiimiä, joka työskentelee pitkäjänteisesti asiakkaidemme transformaatiohankkeiden parissa. Pääset roolissa kehittymään omien tavoitteittesi mukaisesti haluamaasi suuntaan, painottaen esim. arkkitehdin, johtavan määrittelijän taikka vastuukonsultin roolia. 

Toiminnallisen konsultin työpäivä pitää sisällään liiketoimintarpeiden jäsentämistä fasilitoivassa roolissa määrittelytyöpajoissa, vaatimusten kuvaamista käyttäjätarinoiden muotoon, toteutustapojen suunnittelua ja ratkaisujen konfigurointia yhteistyössä ketterän projektitiimin kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman asiantuntijatiimimmme, asiakkaan tuoteomistajan ja projektin muiden keskeisten sidosryhmien kanssa. Tukenasi asiakaslupausten lunastamisessa on aina twodayn huippuosaajatiimi ja sen kokeneet asiantuntijat, joiden syväosaaminen kattaa mm. integraatiot, ohjelmalliset Azure-laajennukset ja vaativimmatkin kustomoinnit. 

 

Mitä odotamme sinulta:

  • Usean vuoden kokemusta vastuullisessa roolissa toimimisesta vaativissa liiketoimintasovellusten kehittämisprojekteissa. 

  • Kykyä jäsentää liiketoimintavaatimuksia järjestelmään kohdistuviksi toiminnallisiksi vaatimuksiksi. 

  • Kokemusta ketterän kehittämisen menetelmistä ja periaatteista. 

  • Vahvat projektinhallinnallliset taidot. 

  • Erinomaiset viestintätaidot, sekä suomen että englannin kielellä. 

  • Halua ja kykyä jatkuvasti kehittyä ja oppia 

 

Eduksi katsotaan myös:

  • Osaaminen käyttäjälähtöisen kehittämisen menetelmistä. 

  • Kokemus Dynamis 365-järjestelmien käyttöönottoprojekteista 

  • Ymmärrys ja osaaminen laajemmin Power Platform-alustasta 

  • Kokemus CRM:n ja markkinoinnin automaation yhteispelistä 

 

Toimimme kumppanina tukemassa organisaatioiden digitaalisia transformaatioita. Kehitämme liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisesti uusia toimintatapoja sekä modernisoimme ja laajennamme olemassa olevia järjestelmiä Microsoft-pilven avulla. Asiakkaitamme ovat toimialoillaan johtavat yritykset kuten Metso, Retta ja KEHA-keskus. 

Haku alkaa ja päättyy

twoday Oy

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Sähköposti: careers.fi@twoday.com
Sijainti: Keskuskatu 3
Logo

Toiminnallinen konsultti, Power Platform

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!