Toiminnanjohtaja

Oulun ensi- ja turvakoti ry hakee toiminnanjohtajaa  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen edeltäjän siirtyessä eläkkeelle.

Etsimme johtajaa, jolla on yhteiskunnallista näkemystä sekä vaikuttamis- ja kehittämishalua arvostetussa sosiaalialan yhdistyksessä. Edellytämme vahvaa osaamista johtamistehtävistä, verkostoja sote-alalla ja halua markkinoida osaamistamme.

Toiminnanjohtajana kehität toimintaa ja palveluja sekä vastaat organisaation johtamisesta, henkilöstö- ja taloushallinnosta, toiminnan laadusta ja hankkeista. Pääset työskentelemään uuden hyvinvointikorttelin rakennushankkeessa sekä toiminnan asemoitumisessa hyvinvointialueella. Luot toimintaedellytykset asiakkaiden tarpeisiin vastaamiselle, henkilöstön hyvinvoinnille ja kehittymiselle sekä yhdistyksen menestymiselle muuttuvassa toimintaympäristössä uusien lakien mukaisesti. Teet yhteistyötä kuntien, uusien hyvinvointialueiden, Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA), Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), Ensi- ja turvakotien liiton ja muiden lastensuojelujärjestöjen kanssa halliten niiden ostopalvelu- ja avustusstrategiat.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja aikaisempaa kokemusta johtamistehtävistä. Katsomme eduksi laaja-alaisen sosiaalisektorin, lastensuojelu- ja kansalaisjärjestöosaamisen.

Työ alkaa 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan loppukeväästä. Työssä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa.

Täytä hakulomake ja liitä siihen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV hakupainikkeen kautta 30.1.2022.

Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Timo Peltovuori puh. 0500 438 858, timo.peltovuori@oetk.fi ja yhdistyksen puheenjohtaja Sirkka Viitala puh. 040 593 5873, sikke.viitala@gmail.com.

 

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oulun ensi- ja turvakoti ry

Oulun ensi- ja turvakoti ry on 77-vuotias voittoa tavoittelematon lastensuojelun kansalaisjärjestö, joka auttaa ja huolehtii haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten hyvinvoinnista ja ehkäisee perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa. Yhdistys ylläpitää Oulussa ympärivuorokautisia ensikoti-, päihde-ensikoti ja turvakotipalveluja sekä perhe- ja lähisuhdeväkivaltatyön avopalveluja. Ylläpidämme myös vauvatalon päiväryhmätoimintaa, järjestämme tapaamispaikkatoimintaa ja annamme eroneuvontaa. Tomintamme perustuu vauva-, eroauttamis, tapaamispaikka- ja väkivaltatyön vahvaan ammatilliseen osaamiseen. Kokemusasiantuntijat ovat mukana kehittämässä toimintaamme. Yhdistyksellä on yli 70 työntekijää. Meillä voi toimia myös jäsenenä tai vapaaentoisena. Yhdistys auttaa vuosittain yli 1000 perhettä.

Sijainti: Kangastie 9, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!