Toimintaterapeutti

Coronaria Kuntoutuspalvelut on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä kuntoutuskursseja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen.

 

Täydennämme huippuosaajista koostuvaa tiimiämme Joensuussa, ja etsimme toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille!

Työnkuva koostuu Kelan vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Tehtävässä työskentelet pääasiassa lasten ja nuorten kuntoutuksen parissa ja asiakaskuntaa voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toimipiste sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi työtä tehdään liikkuvasti asiakkaan toimintaympäristöissä ympäristökuntien alueella. Joustava työaika arkisin klo 8–18 välillä ja itsenäinen kalenterointi mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi!

Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausi- tai suoritepalkkamallilla. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Tiimivastaava huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.
 • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Katsomme eduksi kahden vuoden kokemuksen toimintaterapeutin tehtävästä.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/toimintaterapeutti/8dorGm

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelevän tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote.
 

Lisätietoja antavat tiimivastaava Mervi Hiltunen, 044 440 0657 tai mervi.hiltunen@coronaria.fi 
sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Siltakatu 10 A

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!