Toimintaterapeutti

 

Coronaria Kuntoutuspalvelut on 100 % kotimainen terveyspalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä kuntoutuskursseja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen.  

 
Täydennämme Raahen huipputiimiämme ja etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille! 

Haluamme vahvistaa Raahen ammattitaitoista tiimiä ja etsimme kollegaksi laillistettua toimintaterapeuttia. Tarjoamme sinulle tehtävänkuvan, jonka sisältöön voit vaikuttaa kiinnostuksesi mukaan. Yksilöterapian lisäksi voit halutessasi osallistua myös moniammatilliseen LAKU- ja Oma Väylä -kuntoutukseen. Tehtävä soveltuu niin vastavalmistuneelle, kuin jo pidemmän työuran tehneelle toimintaterapeutille, joka haet uutta suuntaa. Työ on liikkuvaa Raahen alueella ja sen lähikunnissa.

Raahen toimipisteessä tarjoamme toimintaterapian lisäksi fysio- ja puheterapiaa sekä muita kuntoutuspalveluja. Palvelut voidaan toteuttaa asiakkaan toimintaympäristössä, toimipisteissämme tai etäkuntoutuksena. Innostavassa työyhteisössämme saat toteuttaa laadukasta asiakastyötä ja voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi.

 
Joustava työantaja  

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.

 
Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.  
 • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista. 
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin.
 • Mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä etänä sekä selkeät mallit etäkuntouksen toteuttamiseen. 
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus sekä monipuolisesti henkilöstöalennuksia.  
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.  
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.  
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.  

 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Ajokorttia. 
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.  
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: 

https://ats.talentadore.com/apply/toimintaterapeutti/Da0kLZ

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

tiimivastaava Jenny Hilonen, puh.040 193 3467 tai jenny.hilonen@coronaria.fi

rekrytointikoordinaattori Mia Suomi puh. 0401498401 tai miia.suomi@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Laivurinkatu 18-20
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!