Toimintaterapeutti

Täydennämme Kuopion tiimiämme ja etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia kuntoutuskursseille– olet lämpimästi tervetullut meille! 

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten kuntoutuskurssien parissa. Ryhmämuotoisilla kursseilla asiakkaalla on mahdollisuus hyödyntää ryhmältä saamaansa vertaistukea ja asiakkaamme ovatkin todenneet sen yhdeksi kantavaksi asiaksi omassa arjessaan. Kuntoutuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen ja moniammatillinen tiimimme työskentelee yhdessä jokaista asiakasta varten. Moniammatillisessa tiimissä työskentely on palkitsevaa ja mahdollistaa jatkuvan oppimisen toinen toisiltamme.

 
Joustava työantaja  

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.

 
Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

  • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.  
  • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista. 
  • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus sekä monipuolisesti henkilöstöalennuksia.  
  • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.  
  • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.  
  • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.  

 
Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

  • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
  • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
  • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.  
  • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/toimintaterapeutti/DwL3rm

 

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minna Enqvist minna.enqvist@coronaria.fi tai p. 040 655 0138

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Katiskaniementie 8, Kuopio

Logo

Toimintaterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!