Toimintaterapeutti

Täydennämme Vantaan Myyrmannin tiimiämme ja etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille! 

Myyrmannin toimipisteemme tarjoaa monipuolisia avokuntoutuksen, neuropsykiatrisen kuntoutuksen sekä ammatillisen kuntoutuksen palveluja kaiken ikäisille asiakkaille. Etsimme nyt tiimiimme avokuntoutuksen toimintaterapeuttia. Työ sisältää Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja on luonteeltaan liikkuvaa; asiakaskäynnit toteutetaan sekä toimipisteellämme että asiakkaiden arkiympäristössä. 


Joustava työantaja  

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä meillä vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausi- tai suoritepalkkamallilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollista. Joustava työaika arkisin kello 8-18 välillä ja itsenäinen kalenterointi mahdollistavat työn rytmin suunnittelun omaan arkeesi sopivaksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2023. 

Myyrmannin tiimissä työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, joka mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme. Lähiesihenkiösi on itsekin toimintaterapeutti ja huolehtii siitä, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli 1600 asiantuntijan valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin. 
 • Kuukausipalkan vaihtoehdoksi erilaisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä etänä sekä selkeät mallit etäkuntouksen toteuttamiseen. 
 • Avarat, nykyaikaiset vastaanotto- ja toimistotilat, hyvin varustellut toimintaterapiasalit sekä terapiakeittiön. 
 • Liikkuvaan työhön soveltuvat toimintaterapiavälineet sekä laajan sähköisen terapiamateriaalipankin. 
 • Työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa on pienen yrityksen avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Työsuhteessa työskenteleville tarjoamme:

 • Kattavan työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen paketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus ja monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • 1000 € aloitusbonuksen kokoaikaiselle työntekijälle koeajan (6 kk) jälkeen.
 • Henkilökohtaisen vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman koulutuskalenterin Kuntoutus Akatemian kautta. Kuntoutus Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme ja Profession kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. 
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta toimintaterapeutin työstä.
 • Ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
 • Reipasta ja joustava työotetta sekä positiivista elämänasennetta. 
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
 • Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi?

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/toimintaterapeutti/m7wgzO

Tutustu Myyrmannin tiimiin sivuillamme www.coronaria.fi/toimipaikat/coronaria-kuntoutus-ja-terapiapalvelut-vantaa-myyrmanni/

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kaisa Hänninen puhelin 040 674 4103 tai kaisa.hanninen@coronaria.fi sekä Inkka Sundblad puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo yli 4000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Iskoskuja 3, 01600 Vantaa

 

 

Logo

Toimintaterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!