Toimintaterapeutti

Medifamilia on vuonna 2006 perustettu yritys, tuotamme valtakunnallisesti Kelan kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille. Medifamilia on osa Coronaria konsernia.
 

Täydennämme Tampereen Medifamilian kuntoutustiimiämme ja etsimme huippujoukkoomme toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille!

Tampereen Hallituskadun toimipisteessämme tarjoamme asiakaslähtöisiä toimintaterapia- ja neuropsykiatrisen valmennuksen palveluja kaikenikäisille. Haemme tiimiimme toimintaterapeuttia, jonka työnkuvaan kuuluu yksilö- ja ryhmämuotoisen toimintaterapian toteuttaminen vastaanotolla sekä kotikäynteinä asiakkaan omassa toimintaympäristössä (kotona, päiväkodissa tai koulussa). Työn pääpaino on lasten ja nuorten kuntoutuksessa.


Joustava työnantaja  

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, tämä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Toimipisteidemme lähiesihenkilöt ovat itsekin kuntoutuksen ammattilaisia ja he huolehtivat, että arkiset asiat toimivat. 


Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen sekä säännöllisen työnohjauksen
 • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista. 
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus sekä monipuolisesti henkilöstöalennuksia.  
 • Vuosittaisen koulutusbudjetin
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.  
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.  
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme. 
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 
 • voimassa olevaa EA1- koulutus
 • tehtävään valitun tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/toimintaterapeutti/mEqy4m

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluepäällikkö Katri Ojala p. 0406492505 ja ajalla 27.6-29.6. tiimivastaava Anna-Reetta Jokelainen p. 0504485294

 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Hallituskatu 8, 33200
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!