Toimintaterapeutti

Täydennämme Espoon tiimiämme ja etsimme joukkoomme toimintaterapeuttia – olet lämpimästi tervetullut meille! 

Espoon Terapeijan toimipisteemme tarjoaa toimintaterapiaa ja puheterapiaa. Työ on liikkuvaa ja asiakaskäynnit toteutetaan sekä toimipisteellämme että asiakkaiden arkiympäristöissä. Työ sisältää lasten ja nuorten Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta.

 
Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Voit työllistyä meillä työsuhteeseen tai ammatinharjoittajana. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen. Meillä on käytössä joustava työaika, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työn aloittamisesta voidaan sopia oman aikataulusi mukaan. Pääset osaksi osaavaa, moniammattilista tiimiä ja yli 1600 asiantuntijan valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, joka mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Espoo toimipisteen esihenkilönä työskentelee toimintaterapeutti, joka tuntee kuntoutustyön arjen ja huolehtii siitä, että voit keskittyä työssäsi olennaiseen. Jos elämäntilanteesi muuttuu, toimipisteverkostomme mahdollistaa siirtymisen toiselle paikkakunnalle.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Vapauden kalenteroida itse tehtäväsi, jolloin saat itsellesi sopivimman työrytmin. 
 • Mahdollisuuden työ ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan asiotasoosi.
 • Mahdollisuuden tehdä kuntoutustyötä etänä sekä selkeät mallit etäkuntouksen toteuttamiseen. 
 • Avarat, nykyaikaiset vastaanotto- ja toimistotilat sekä hyvin varustellut toimintaterapiasalit.
 • Liikkuvaan työhön soveltuvat toimintaterapiavälineet sekä laajan sähköisen terapiamateriaalipankin. 
 • Työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa on pienen yrityksen avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

Työsuhteeseemme kuuluu:

 • 1000 € aloitusbonus kokoaikaiselle työntekijälle koeajan (6kk) jälkeen.
 • Kattavan työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen paketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla työsuhdepolkupyöräetuus ja monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Henkilökohtainen vuosittainen koulutusbudjetti, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajin kuntoutuksen koulutuskalenteri Kuntoutus Akatemian kautta. Kuntoutus Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme ja Profession kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi. 
 • Palkalliset loma- ja sairaslomapäivät sekä lomaraha.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Toimintaterapeutin tutkintoa sekä Valviran laillistusta. 
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta toimintaterapeutin työstä.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.  
 • Reipasta ja joustava työotetta sekä positiivista elämänasennetta. 
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.
 • Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.
   

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? 

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta: Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu Espoon Terapeijan tiimiin sivuillamme: www.coronaria.fi/toimipaikat/coronaria-kuntoutus-ja-terapiapalvelut-espoo-coronaria-terapeija/

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö, toimintaterapeutti Petra Enroth p. 040 719 5164 tai petra.enroth@coronaria.fi ja Inkka Sundblad puhelin 050 309 3344 tai inkka.sundblad@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo yli 4000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Kuusiniementie 2, 02710, Espoo

 

Logo

Toimintaterapeutti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!