Toimistosihteeri

Haemme Tampereen steinerkoululle palveluhenkistä toimistosihteeriä merkitykselliseen työhön arvopohjaisessa ympäristössä, jossa tehdään töitä lasten ja nuorten tulevaisuuden eteen.

Toimistosihteerin työtehtäviin kuuluu henkilöstöhallinnon (mm. palkka-aineiston valmistelu ja tarkistus) ja taloushallinnon tehtäviä (mm. ostolaskujen käsittelyä ja laskutusta) sekä muita hallinnollisia tehtäviä. Hoidat monipuolisesti myös muita toimiston käytännön asioita ja yleistä asiakaspalvelua, neuvontaa ja ohjausta.

Sinulla on soveltuva ammattitutkinto ja tehtäväalaan liittyvä työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, positiivista ja itsenäistä otetta työtehtäviin sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja edesautat omalla asenteellasi koulun arjen sujumista. Tehtävän mukana saat mukavat työkaverit ja tarvittavan perehdyttämisen.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sarita Mäkelä (puh. 050 382 4432) 15.10. klo 12-14 ja 26.10. klo 12-15. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.10.2021 mennessä toiminnanjohtaja Sarita Mäkelälle sarita.makela@tampereensteinerkoulu.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Tampereen steinerkoulu

Vuonna 1971 perustettu Tampereen steinerkoulu on yksityinen koulu, joka sijaitsee Tampereen Muotialassa. Samalla alueella toimii myös steinerpäiväkoti. Koulun 2007 valmistuneissa moderneissa tiloissa järjestetään esi-, perus- ja lukio-opetusta n. 700 lapselle ja nuorelle. Lisätietoja www.tampereensteinerkoulu.fi

 

Sijainti: Muotialantie 79–81, Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!