Toimistosihteerin sijaisuus

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa!

Joustava ja monipuolinen työnkuva, ja ympärillä upea Lapin luonto. Näistä moni vain haaveilee, mutta nyt se on käytännössä mahdollista, sillä Coronaria hakee Posiolle TOIMISTOSIHTEERIN SIJAISTA terveyskeskuspalveluihin.

Tarjoamme sinulle:

- hyvän perehdytyksen

- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman

- julkisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryys ja joustavuus

- apua asunnon hankinnassa

Toimistosihteeri työskentelee terveyskeskuksemme päivystys-vastaanotossa. Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset toimistosihteerin tehtävät, muun muassa saneluiden purkaminen. Sijaisuus on ajalle 19.6.- 31.7.2023.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulla olevan soveltuva koulutus, tai käytännön kautta hankitut tiedot ja taidot terveydenhuollon toimistosihteerin tehtävään. Otamme haussa huomioon myös, jos olet alan opintoja suorittava opiskelija. Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen ja innokas kehittämään toimintaa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Lapin luonnosta, sen rauhoittavasta vaikutuksesta sekä lukuisista harrastusmahdollisuuksista. Toimistosihteerin työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakuaika päättyy 16.4.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan. 
 

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!

yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka, kaisa.varanka@coronaria.fi p. 040 8012 325

palveluevastaava Jutta Korhonen-Koskinen, jutta.korhonen-koskinen@coronaria.fi p. 040 8012 328

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Sairaalantie 2, Posio
Logo

Toimistosihteerin sijaisuus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!