Toimistotyöntekijä Helsinki

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin

TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin määräaikaisuuksiin

Työtehtäviin kuuluu mm. potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, hoidon- ja ajanvarauksia, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua, potilasohjausta sekä muita yleisiä toimistotehtäviä, kuten esimerkiksi asiakirjojen käsittelyä.

Taustasi voi olla monipuolinen, mutta eduksi on, jos sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelusta, toimistotyöntekijän tehtävistä tai yleisesti terveydenhuollon alalta. Terveydenhuollon osaamisen ja potilastietojärjestelmien tuntemuksen katsommekin eduksesi muttei sitä edellytetä. Aikaisempi kokemus juuri vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin on kattava muutaman viikon perehdytys. Tähän viitaten toivomme, että hakija on kiinnostunut tekemään työtä tulevan 6 kk:n ajalla. Osassa tehtäviä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille määräajan päätyttyä. 

Hakijalta odotamme:

 • perustason tietoteknisistä osaamista
 • halua oppia ja omaksua uusia järjestelmiä
 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä

Kerrothan hakemuksessasi:

 • millä alueella olet valmis työskentelemään
 • milloin voisit työssä aloittaa
 • millaisissa vuoroissa olet halukas työskentelemään (esim. aamu-, ilta-, viikonloppu-, tai yövuorot)

Voimme tarjota sinulle mielekkään työskentelykohteen terveydenhuollon parissa, ammattitaitoiset esihenkilöt ja mukavat työkaverit. Lisäksi tarjoamme mm. liikuntaedun sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Palkan maksamme KVTESin mukaan, tuntipalkka tehtävässä on 13,02€/h. Lisätietoja tehtävästä antaa karoliina.kyyro@sol.fi  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • suomen kielen taito
 • englannin kielen taito
 • asiakaspalveluhenkisyys
 • paineensietokyky
 • organisointikyky
 • priorisointikyky

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: karoliina.kyyro@sol.fi
Sijainti: Vanha Talvitie 19 A, Helsinki

Logo

Toimistotyöntekijä Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!