Osa-aikainen, kokoaikainen

Toimistotyöntekijä, pääkaupunkiseutu

Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle 

TOIMISTOTYÖNTEKIJÖITÄ

Lyhyisiin kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin sijaisuuksiin sekä keikkaluontoiseen työhön toimistotyöntekijän työtehtäviin 

Työtehtäviin kuuluu mm. potilaiden sisään- ja uloskirjauksia, hoidon- ja ajanvarauksia, sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelua, potilasohjausta sekä muita yleisiä toimistotehtäviä, kuten esimerkiksi asiakirjojen käsittelyä.

Odotamme sinulta perustason tietoteknistä osaamista ja halua oppia sekä omaksua uusia järjestelmiä. Toivomme sinulta löytyvän myös hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää paineensietokykyä.

Terveydenhuollon osaamisen ja potilastietojärjestelmien tuntemuksen katsomme eduksi. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä työtehtäviin perehdytetään. Taustasi voi siis olla monimuotoinen, mutta eduksi on, jos sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelusta, toimistotyöntekijän tehtävistä tai yleisesti terveydenhuollon alalta.

Työtehtäviin perehdytetään, ja perehdytys on kattava koskien tehtävien eri osa-alueita. Tähän viitaten toivomme, että hakija on kiinnostunut tekemään työtä esimerkiksi tulevan 6 kk:n ajalla. Olet etsimämme henkilö, mikäli etsit työtä esimerkiksi opiskelun ohelle, lisätyötä muun työn lisäksi tai oma tilanteesi sallii työskentelyn joko osa- tai kokoaikaisesti. Huomaathan, että työsuhteen alussa perehdytys on kokoaikaista ja voi kestää viikkoja. 

Kerrothan hakemuksessasi, millä alueella olet pääkaupunkiseudulla halukas työskentelemään. Lisäksi kerrothan myös, kuinka paljon olet valmis ottamaan työtä vastaan (esim. tunnit/vko).

Toimipaikkoja on useampia, muun muassa Meilahden sairaala-alue Helsingissä, Peijas Vantaalla sekä Jorvin sairaala Espoossa. Pyrimme katsomaan aina henkilölle sopivimman työskentelykohteen mahdollisuuksien mukaan.

Asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä henkilöltä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana koskien työtehtäviä, joten laitathan hakemuksesi pian. 

 

Voimme tarjota sinulle mukavan työskentelykohteen, ammattitaitoiset esimiehet ja mukavat työkaverit. Lisäksi tarjoamme mm. liikuntaedun sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Työpaikasta lyhyesti

  • Toimistotyöntekijä, pääkaupunkiseutu, Osa-aikainen, kokoaikainen
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • suomen kielen taito
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • priorisointikyky
  • organisointikyky
  • paineensietokyky

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!