Toimitilapalveluiden asiantuntija

 

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi toimitilapalveluiden asiantuntija?

Me Puolustuskiinteistöissä kaipaamme ammattitaitoasi. Työkenttä on koko Suomi ja toimit Puolustuskiinteistöjen vuokrauksen asiantuntijana. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Pääset osaltasi huolehtimaan siitä, että valtionhallinnon toimitilapalvelut vastaavat aina puolustushallinnon asiakkaiden tarpeita ja odotuksia.       
  2.  Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että niin henkilöstöllämme kuin asiakkaillamme on aina parhaat edellytykset onnistua työssään. Tekemistämme kuvaa yhdessä tekeminen ja rohkeuden kulttuuri.       
  3.  Pääset mukaan kehittämään maanpuolustuksen työympäristöjä. Saat poikkeuksellisen mahdollisuuden osallistua ja kehittyä valtionhallinnon tilaratkaisuiden tuottamisessa.

 

Puolustuskiinteistöjen moniammatillinen toimitilavuokrauksen ryhmä vastaa puolustushallinnon käyttöön vuokrattujen tilojen palvelu- ja vuokrasopimusten laatimisesta sekä tukee asiakaspäälliköitä vuokraus- ja tilaratkaisuprojekteissa. Puolustuskiinteistöt tuottaa toimitilapalveluita asiakkailleen niin yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa kuin omalla palveluntuotannolla. Toimitilapalveluiden asiantuntijana vastaat omien vastuualueidesi osalta palvelusopimusten laatimisesta, laskutuksesta ja sopimusmuutosten hallinnasta. Toiminnan kehittäminen on keskeinen osa tehtäviäsi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden edustajien kanssa.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat, uusimmat työnteon tavat sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ammattitaitoisten työkavereiden joukossa. Meillä kannustetaan oma-aloitteiseen, avoimeen ja vastuulliseen työotteeseen.

 

Tehtävän toimipiste voi olla missä tahansa Senaatti-konsernin toimipisteessä.

Hae meille toimitilapalveluiden asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • tehtävän edellyttämä tekninen tai kaupallinen koulutus
  • vankkaa kokemusta toimitilapalveluista ja niistä sopimisesta
  • hyvät ICT-taidot ja valmiudet omaksua järjestelmiä
  • hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta projektityöskentelystä ja
  • kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta.

 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa vuokrausryhmän päällikkö Reetta Salo, p. 040 193 1064 (soittoajat hakuaikana arkisin klo 16-17).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 12.12.2022.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Suomi
Logo

Toimitilapalveluiden asiantuntija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!