Toimitilarakentamisen vastaava työnjohtaja, Espoo

Uudenmaan toimitila- ja korjausrakentamisen toimialamme kasvaessa haemme nyt vahvistukseksi

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

vahvistamaan vakavaraista vuonna 1953 perustettua perheyritystämme. Vastaavana työnjohtajana tehtävänäsi on antaa edellytykset korkealuokkaiselle rakentamiselle. Olet työmaalla vastuussa siitä, että sinulle nimetyt työvaiheet etenevät ensisijaisesti työturvallisesti, mutta myös sovitun aikataulun, budjetin, suunnitelmien  ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Johdat jokapäiväisessä työssäsi sekä työmaata, ihmisiä että käytännön prosesseja.  Sijoitut Uudenmaan organisaatiossamme toimitila- ja korjausrakentamisen toimialalle, jonka vuosittainen liikevaihto on yli 100 MEUR. Esimerkkeinä yhdessä rakentamistamme aiemmista ja nykyisistä hankkeissa mainittakoon mm. Taideyliopisto, Tikkurilan Kirkko, Puotilan koulun elinkaarihanke, HUS Hyvinkään sairaalan A-osan saneeraus, Matinkylän uimahalli, Tuusulan Monio sekä Vantaan vankilan lisärakennus.

Toivomme sinulta positiivista ja työhön tarttuvaa asennetta, puhumattakaan motivoivasta johtamistavasta. Adjektiivit, jotka sinua ja työotettasi kuvastavat, ovat: vuorovaikutustaitoinen, innostava ja innostunut, itsenäinen ja rohkea.

Menestyäksesi vastaavana työnjohtajana toivomme sinulta:

 • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI, DI)
 • kokemusta muutamasta hankkeesta vastaavan roolissa – eduksi katsotaan kokemus koulukohteista
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
 • työturvallisuuden ehdotonta huomioimista kaikessa toiminnassasi

Lujatalossa uskomme osallistavaan johtamiseen ja ihmisiin. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen, digitaalisen toimintaympäristön ja sitoudumme siihen, että meillä sinua odottaa erityisesti työturvallisuutta huomioiva tehtäväkenttä jossa oma-aloitteisuutesi ja kehittämismyönteisyytesi palkitaan kilpailukykyisillä eduilla ja vahvalla yhdessä tekemisen meiningillä. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm.:

 • Lounas- ja puhelinetu
 • Virike-etu ja osallistuminen yhteen liikunnalliseen massatapahtumaan vuodessa
 • Laaja työterveyshuolto ja jaksamista sekä henkistä hyvinvointia tukevat palvelut (mm. Auntie ja työnohjaus)
 • Työsuhdepolkupyöräetu ja nastarenkaat talvityömatkapyöräilijöille
 • Lomamökit
 • Lujatiimi-toiminta
 • Palkitsemisjärjestelmä mm. ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja työturvallisuuden edistämisestä

Haethan tehtävää viimeistään torstaina 30.6.2022 - olemme tehneet hakemisen helpoksi sinulle. Tutustumme meille saapuneisiin hakemuksiin ja pyrimme suorittamaan haastatteluja jo hakuaikana.

Haluatko kuulla lisää meistä, tehtävästä tai tulevista kohteistamme? Kysymyksiisi vastaa työpäällikkö Tero Määttä, +358 44 585 2823 / tero.maatta@luja.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Lujatalo

Lujatalo kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti yli 900 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Puhelin: 020 789 5111
Sähköposti: rekry@luja.fi
Sijainti: Sokerilinnantie 11 B Espoo

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!