Toimittaja Tiede Luonto-lehteen

Helsingin Sanomien tiedetoimitus on asiantuntijatoimitus, jossa tehdään kunnianhimoista tiedejournalismia Helsingin Sanomiin, Tiede-lehteen ja Tiede Luonto -lehteen. Laaja-alainen tiedesisältö on lukijoidemme arvostamaa, ja kasvatamme aihepiiriä niin printti- kuin digitaalisessa markkinassa.

Toimittaja Tiede Luonto -lehteen

Tiede Luonto on yksi Suomen suurimmista luonnosta kertovista aikakauslehdistä (KMT 2021). Etsimme tiimimme idearikasta ja aikaansaavaa toimittajaa nykyisen jäädessä vanhempainvapaalle. Työtehtävä on noin vuoden kestävä määräaikaisuus.

Olet sujuva kirjoittaja, ja valmis tarttumaan aiheeseen kuin aiheeseen. Osaat etsiä ja arvioida tietoa sekä avata monimutkaisetkin asiat koukuttaviksi tarinoiksi. Kiinnostus luontoon ja halu kertoa siitä lukijoille ovat lähellä sydäntäsi.

Ideoijana olet rohkea ja otteissasi ripeä. Lisäksi sinulta löytyy kunnianhimoa sekä halua kehittyä kirjoittajana. Olet valmis hyödyntämään erilaisia kerrontatapoja, sosiaalisen median tarjoamia mahdollisuuksia ja visuaalisuuden keinoja jutunteossa.

Mielen ketteryys ja kestävyys ovat työssä eduksi, samoin vahva yleissivistys, luonnontuntemus ja aiempi kokemus aikakauslehtijournalismista.

Jos kaiken tämän lisäksi olet oma-aloitteinen, pidät tiimityöstä, etkä mene solmuun editoitavien asiantuntijatekstien edessä, saatat olla etsimämme toimittaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työn lukijoidensa rakastamassa erikoislehdessä, jossa pääset seuraamaan Suomen luontoa näköalapaikalta. Työkavereiksi saat joukon rentoja ja huumorintajuisia aikakauslehden tekemisen ammattilaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Jukka Ruukki, puh. 0107004516, jukka.ruukki@sanoma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

  • Henkilöstörahasto
  • Kuntosali Sanomatalossa
  • Loma-asunnot mm. Rukalla ja Teijossa
  • Laadukas työterveyshuolto
  • Liikunta- ja kulttuuriedut
  • Lounasetu

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin päivälehti, joka palvelee journalismillaan yhteensä kahta miljoonaa suomalaista viikottain. Tilauksia Hesarilla on yli 400 000, joista valtaosa on jo digitaalisia. Helsingin Sanomat onkin digitaalisessa journalismissaan ja kerronnassaan johtava suomalainen tiedotusväline, mistä osoituksena lukuisat vuosittain ansaitut kansainväliset palkinnot. Tinkimätön journalistinen laatu on pitänyt HS:n asiakastyytyväisyyden niin printti- kuin digitilaajienkin keskuudessa korkealla tasolla. Laatu on myös tae sille, että HS:n tilausmäärä digitaalisessa jatkaa kasvuaan.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!