Toimittaja Tiede Luonto - lehteen

Tiede Luonto on yksi Suomen suurimmista luonnosta kertovista aikakauslehdistä. Etsimme pieneen tiimimme idearikasta ja aikaansaavaa toimittajaa. Työtehtävä on noin kolmen kuukauden pituinen määräaikaisuus.

Olet sujuva kirjoittaja, ja valmis tarttumaan aiheeseen kuin aiheeseen. Osaat etsiä ja arvioida tietoa sekä avata monimutkaisetkin asiat koukuttaviksi tarinoiksi. Kiinnostus luontoon ja halu kertoa siitä lukijoille ovat lähellä sydäntäsi. Ideoijana olet rohkea ja otteissasi ripeä. Lisäksi sinulta löytyy kunnianhimoa kehittyä luontokirjoittajana.

Omien juttujen kirjoittamisen lisäksi tehtäviisi sisältyy avustajatekstien tilaamista ja niiden editointia. Monimutkaisten asioiden hahmotuskyky, sujuva editorin kynä ja kurinalainen työskentelyote ovat välttämättömyyksiä

Luonnontuntemus ja vahva yleissivistys ovat työssä eduksi, samoin aiempi kokemus aikakauslehtijournalismista. Jos kaiken tämän lisäksi olet oma-aloitteinen, pidät tiimityöstä, saatat olla etsimämme toimittaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työn lukijoidensa rakastamassa erikoislehdessä, jossa pääset seuraamaan Suomen luontoa näköalapaikalta. Työkavereiksi saat joukon rentoja ja huumorintajuisia aikakauslehden tekemisen ammattilaisia.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Jukka Ruukki, puh. 0107004516, jukka.ruukki@sanoma.com. Hakuaika on keskiviikkoon 8.2.2023 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen

Tarjoamme

  • Tasokas työterveyshuolto
  • Lounasetu
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Kuntosali Sanomatalossa
  • Sanomain Kerhon toiminta (esim. liikuntajaos, kulttuuritapahtumat jne.)

Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat on Pohjoismaiden suurin päivälehti, joka palvelee journalismillaan yhteensä kahta miljoonaa suomalaista viikottain. Tilauksia Hesarilla on yli 400 000, joista valtaosa on jo digitaalisia. Helsingin Sanomat onkin digitaalisessa journalismissaan ja kerronnassaan johtava suomalainen tiedotusväline, mistä osoituksena lukuisat vuosittain ansaitut kansainväliset palkinnot. Tinkimätön journalistinen laatu on pitänyt HS:n asiakastyytyväisyyden niin printti- kuin digitilaajienkin keskuudessa korkealla tasolla. Laatu on myös tae sille, että HS:n tilausmäärä digitaalisessa jatkaa kasvuaan.

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Töölönlahdenkatu 2, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Logo

Toimittaja Tiede Luonto - lehteen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!