Toimittajia Aamulehteen

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä ja kansallisesti tunnettu uutisbrändi. Olemme osa Sanoma Media Finlandia. Vahvistamme nyt tutkivan ja ymmärrystä luovan journalismin tarjontaamme.

Kolme vakituista toimittajaa Aamulehden uutisiin ja featureen

Etsimme jo kokemusta hankkineita journalisteja, jotka kykenevät omaääniseen, merkitykselliseen kerrontaan, käyttävät ja muodostavat verkostoja, hankkivat uutisvoittoja ja tekevät juttuja, joita ei ole ennen tehty.

Tehtävistä kaksi sijoittuu uutistiimiin ja yksi featuretiimiin.

Uutisten toimittajiksi etsimme journalisteja, jotka keskittyvät kiinnostuksensa ja erityisosaamisensa mukaisesti johonkin tai joihinkin seuraavista: talous; politiikka ja yhteiskunta; rikokset ja oikeus. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeutta, sinnikkyyttä ja taitoa kertoa uutisia tarkasti, tasapuolisesti ja kiehtovasti sekä kykyä verkottua ja hankkia lähteitä. Et koskaan emmi soittaa vielä kerran. Tiedät kokemuksesi perusteella, millaiset aiheet, näkökulmat ja toteutustavat palvelevat mahdollisimman suurta mobiililukijoiden yleisöä.

Featuren toimittajan työssä painottuvat henkilökuvien, haastattelujen ja reportaasien osaaminen sekä kiinnostavien ja merkityksellisen ihmisten ja ilmiöiden tunteminen ja löytäminen. Olennaista on ilmaisuvoimainen kirjoittaminen ja palava halu kehittyä siinä. Teet paljon työtä yhdessä palkittujen visualistiemme kuten kuvaajiemme kanssa, ja näyttävä mobiilikerronta on osa kunnianhimoasi.

Tehtävissä tärkeitä ovat uskallus, vuorovaikutustaidot. Työtä ei tehdä yksin vaan ryhmässä. Tehtävät edellyttävät kokemusta avainjuttujen tekemisestä ja ovat vaativia, mutta niissä palkitsee yleisön luottamus, uniikkien juttujen mitattava merkittävyys lukijoille sekä mahdollisuus tehdä työtä, joka todella huomataan.

Työtä tehdään pääasiassa Siperian liikekeskuksessa Tampereen historiallisessa Finlaysonin tehdasmiljöössä. Työstä osa voi joissain tilanteissa olla vuorotyötä. Tarjoamme modernit työtilat kaupungin ytimessä, hyvähenkisen työyhteisön sekä mahdollisuuden palvella yleisöä osana journalismin huippuammattilaisten verkostoa. Sanomassa meillä kuuluvat asiaan tietenkin myös hyvät henkilöstöedut sekä monipuoliset ura- ja kouluttautumismahdollisuudet konsernin sisällä.

Työtehtävät ovat vakituisia, aloitus sopimuksen mukaan heti, kun mahdollista. Lisätietoja tehtävistä antaa Aamulehden vastaava päätoimittaja Jussi Tuulensuu, jussi.tuulensuu@aamulehti.fi, uutisten toimituspäällikkö Riina Nevalainen, riina.nevalainen@aamulehti.fi ja featuren toimituspäällikkö Kimmo Koski, kimmo.koski@aamulehti.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Aamulehti

Aamulehti on Tampereen ja Pirkanmaan ääni Suomessa, digitaalisen journalismin kunnianhimoinen edelläkävijä. Valtakunnallisesti seurattu Aamulehti on Pirkanmaan tavoittavin monimedia ja printissä Suomen toiseksi suurin 7-päiväinen sanomalehti. Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Tampere

Sanoma Media Finland on Suomen suurin kaupallinen mediatalo. Teemme luotettavaa ja kiinnostavaa journalismia, elämyksellistä viihdettä ja vaikuttavia markkinointiratkaisuja. Olemme mukana ihmisten arjessa ja juhlassa, vaikutamme valintoihin ja käsitykseen maailmasta, autamme yrityksiä menestymään. Sillä on merkitystä. 

Meillä on isot, kaikkien tuntemat mediabrändit ja joukko maan suurimpia digipalveluja. Sanoman mediat tavoittavat 97 % suomalaisista joka viikko. 

Sanomalla työtä tehdään asiakas edellä, datan pohjalta, fiksusti, vastuullisesti ja yhdessä. Meillä jokaisella on tilaa kehittyä, toimia ja olla oma itsensä. Arjen käytännöt joustavat ja niitä kehitetään jatkuvasti. Tähtäämme korkealle ja teemme tosissaan, mutta töissä on myös hauskaa. Työkavereina on alan parhaat tekijät: luovia kykyjä, huippuasiantuntijoita, kehuttuja esihenkilöitä ja ylipäätään poikkeuksellisen kivoja ihmisiä. Tavoitteenamme on monimuotoinen, yhdenvertainen ja osallistava työpaikka.  

Työ Sanomalla näkyy, kuuluu, herättää tunteita, vaikuttaa ja saa aikaan keskustelua. Onko sulla #sanomista? 

Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!