Toimitusjohtaja Kotikatu 365 Oy

Haemme kasvustrategiamme toteuttajaksi Kotikatu365 - asuinaluehankkeiden kasvattamisesta innostuvaa, myynnillistä

TOIMITUSJOHTAJAA

Keitä olemme? Kotikatu 365 Oy on uudenlainen toimija asuntomarkkinoilla. Toimimme Kotikatu365-asuinalueiden hankekehittäjänä, operaattorina ja rakennuttajana. Kotikatu365 tarjoaa innovatiivisia ja yhteisöllisiä ratkaisuja asumiseen: konseptiin sisältyy asunnon lisäksi lukuisia yhteiskäyttötiloja ja -tavaroita sekä hyvää elämää tukevaa palvelua ja alueportaali. Kotikatu 365 Oy:n liikevaihto 2022 oli 40,7 M€.

Tavoitteenamme on edistää eri elämänvaiheissa olevien henkilöiden asumista, hyvinvointia ja sujuvaa arkea. Alueiden valmistuttua vastaamme palveluiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä toimimme asuinalueen palveluoperaattorina. Kotikatu 365 Oy on osa suomalaista hyvinvointi- ja terveysalan COR Group -konsernia. COR Group on vuonna 1988 perustettu yhtiöperhe ja kuuluu Suomen 150 suurimman yrityksen joukkoon (Talouselämä 500 -selvitys 2022). Konserni työllistää yli 4500 ammattilaista, ja vuonna 2023 konsernin liikevaihto oli yli 480 miljoonaa euroa. Yhtiöperheeseemme kuuluu Kotikatu 365 Oy:n lisäksi lukuisia terveys- ja hyvinvointialan yhtiöitä, kuten Coronaria, Silmäasema, Kuntokeskus Liikku ja Professio Finland. Kotikatu 365 Oy:llä käytössämme on COR Group -konsernin vahva taloushallinto-, palvelu- ja digiosaaminen sekä kiinteistöliiketoimintakokemus, jotka yhdistämme asumiseen, rakennuttamiseen ja palveluiden operointiin.

Mistä vastaat?

Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana käynnistää useampia uusia Kotikatu365- asumisaluehankkeita Suomen suurimmissa kaupungeissa. Toimitusjohtajana sinun tärkeä tehtäväsi on mahdollistaa kasvustrategiamme toteutuminen. Olemme tunnistaneet kaksi keskeistä kokonaisuutta, joihin keskittymällä parhaiten tuet tätä tavoitetta:

• Kartoitat aktiivisesti kaupunkeja ja neuvottelet tarkoitukseen soveltuvista kerrostaloalueista. Rakennat verkostoja maanlaajuisesti ja pitkäjänteisesti. Teet yhteistyötä useiden sidosryhmien, kuten kaupunkien johtavien virkamiesten ja tontti- ja kaavoitusvirkamiesten, projektien toteutusorganisaatioiden, rahoittajien sekä mahdollisten yksityisten maanomistajien kanssa.

• Vastaat Kotikatu365-brändimme tunnettuudesta ja toimit konseptimme kasvoina. Luot verkostoja mediaan ja pidät sanomaamme aktiivisesti esillä eri yhteyksissä.

Sinulla tulee olla valmiutta ja kokemusta myös yritysjärjestelyistä sekä niihin liittyvistä rahoituksista. Lisäksi vastaat luonnollisesti toimintamme kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja ymmärrät toimialaan liittyen rakennuttajaroolin sekä asuntokaupan lainalaisuudet. Pääset mukaan myös tuotekehitykseen ja luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaaliseen alusta- ja henkilökohtaiseen palveluratkaisuumme, joiden varassa valmiiden asuinalueidemme palvelut ja operointi toimivat.

Mitä tarjoamme?

Toimitusjohtajan roolin ottava henkilö on meille äärimmäisen merkityksellinen. Pidämme sinusta hyvää huolta, etkä jää tehtäviesi kanssa yksin: työssäsi sinua tukevat sitoutunut hallitus sekä operatiivista toimintaa ansiokkaasti pyörittävä, muutamasta henkilöstä koostuva Kotikatu365-tiimi. Olemme edelläkävijöitä Suomen markkinassa. Pilottikohteemme Oulun Lipporantaan (noin 650 asuntoa) on valmistunut, ja kohteesta saatu palaute on ollut erinomaista. Seuraava hanke Kuopiossa (noin 750 asuntoa) on jo puolessa välissä ja valmistuu vuosina 2024–2028. Kolmas hanke on kaavoituksessa ja sillä avautuu Ouluun jo toinen alue (noin 600 asuntoa).

Emoyhtiömme COR Group on täysin kotimainen, voimakkaasti kasvava ja monialainen yhtiö, jonka liiketoiminta ja rahoitus ovat vakaalla pohjalla. Näiden pohjalta tulevien vuosien kasvua on hyvä johtaa.

Toimitusjohtajana sinä tulet olemaan avainpelurimme ja kasvumme merkittävä tekijä. Pääset kehittämään uraauurtavaa liiketoimintaa ja viitoittamaan niin meidän kuin tulevaisuuden asumisen suuntaa. Meille palkitseminen hyvin tehdystä työstä on tärkeää, ja palkkauksemme kannustin- ja mahdollisine omistusjärjestelmineen on kilpailukykyinen.

Mitä odotamme?

Onnistumisen avaimia Kotikatu 365 Oy:n toimitusjohtajan tehtävässä ovat strateginen ja tulosorientoitunut toimintatapa, aktiivinen ja toimeenpaneva työskentelyote sekä verkostoitumis- ja neuvottelutaidot. Ymmärrät suuren kokonaisuuden mutta myös detaljit, jotka siihen vaikuttavat. Tarpeen vaatiessa et pelkää kääriä hihoja. Viihdyt tilanteissa, joissa saat kuunnella, keskustella ja vaikuttaa. Haluat saada aikaan tuloksia, mutta et hae pikavoittoja: sen sijaan ymmärrät luottamuksellisten suhteiden ja pitkäjänteisen työn merkityksen. Koska toimikenttäsi kattaa maamme suurimmat kaupungit, on tärkeää, että sinulla on valmius matkustaa ja viihdyt tien päällä.

Toimitusjohtajan roolissa voi menestyä monenlaisella taustalla, emmekä odota sinun hallitsevan valmiiksi kaikkea. Pidämme tärkeänä sitä mitä osaat, mutta myös sitä, mistä motivoidut ja mitä haluat tulevaisuudessa tehdä.

Erityisesti arvostamme seuraavaa:

• Näkemystä sekä palavaa halua kehittämiseen ja kasvun luomiseen

• Kaupallista osaamista yrityskaupoissa sekä ymmärrystä asiakkuuksien johtamisesta, markkinoinnista, mediasta ja myynnistä yleensä

• Kokemusta hankkeiden rahoituksesta ja kannattavuuslaskennasta

• Kokemusta asuinrakentamisesta ja tontinhankinnasta

• Kokemusta johtamisesta

• Näkemystä tulevaisuuden kaupunkikehittämisessä

• Kokemusta poikkeavien asuntohankkeiden tai muiden kiinteistöhankkeiden kehittämisestä

• Tuotekehitysosaamista

• Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Lisätiedot ja hakeminen

Tehtävän aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa. Sijaintipaikkana voi olla joko Helsinki tai Oulu, mutta luonnollisesti etätyömahdollisuutemme ovat joustavat. Toimitusjohtajana toimialueesi kattaa maamme suurimmat kaupungit ja Kotikatu 365 Oy:n toimipisteet ovat Oulussa ja Helsingissä, joten viikkotason matkustaminen on luonnollinen osa työnkuvaasi. Jäikö jokin vielä arveluttamaan? Ethän epäröi olla yhteyksissä!

Lisätietoja antavat hallituksen jäsenet Ilari Kerola ja Olli Karhi.

• Ilarin tavoitat parhaiten 8.2 klo 12.00–14.00, 12.2 klo 10.00–12.00 ja 16.2 klo 13.00–14.30
 (p. 0400 684 120, etunimi.sukunimi@corgroup.fi).

• Olli on parhaiten tavoitettavissa 9.2 klo 12.00–14.00, 12.2 klo 12.00–14.00 ja 15.2 klo 12.00–14.00
(p. 0400 684 117, etunimi.sukunimi@corgroup.fi).

Jätäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 25.2.2024. Olemme kaikkiin tehtävää hakeneisiin osaajiin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Ensimmäiset keskustelut tehtävästä käydään viikolla 10. Palaamisiin!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Kotikatu365 Oy

Kotikatu 365 Oy on uudenlainen toimija asuntomarkkinoilla. Kotikatu365 tarjoaa innovatiivisia ja yhteisöllisiä ratkaisuja asumiseen: konseptiin sisältyy asunnon lisäksi lukuisia yhteiskäyttötiloja ja -tavaroita sekä hyvää elämää tukevia palveluja. Tavoitteenamme on edistää eri elämänvaiheissa olevien henkilöiden hyvinvointia ja sujuvaa arkea. Alueiden valmistuttua vastaamme palveluiden ylläpitämisestä ja kehittämisestä palveluoperaattorina. Kotikatu 365 Oy:n liikevaihto 2022 oli 40,7 M€.
Kuvassa yllä Kuopion kohteen yhteiskäyttötilat, 500 m².

Kotikatu365 kuuluu Cor Group -konserniin, joka on suomalainen, kasvava yhtiöperhe. Cor Group luo uusia palveluita terveyteen ja hyvinvointiin. Yrityksiämme ovat muun muassa Coronaria, Silmäasema, Professio, Kuntokeskus Liikku ja Mectalent. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 470 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 5000 ammattilaista. 

Logo

Toimitusjohtaja Kotikatu 365 Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!