Toimitusjohtaja / Rehtori

Tanhuvaaran Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan ja valmennuksen koulutuskeskus sekä se on yksi Suomen 11 urheiluopistosta. Tanhuvaarassa järjestetään liikunta-alan ammatillista koulutusta sekä vapaan sivistystyön kurssi- ja leiritoimintaa kaikenikäisille. Tanhuvaaran Urheiluopisto sijaitsee Savonlinnan luonnonkauniissa miljöössä. Tanhuvaara työllistää noin 40 eri alan ammattilaista. Tanhuvaara on kehittyvä ja Itä-Suomen johtava urheiluopisto.

 

Haemme nyt Tanhuvaaran Urheiluopistolle

 

TOIMITUSJOHTAJAA / REHTORIA

johtamaan säätiön ja konsernin toimintaa

 

Tanhuvaaran Urheiluopistoa hallinnoi Tanhuvaaran Säätiö sr. Toiminnan tarkoituksena on ylläpitää Tanhuvaaran Urheiluopistoa ja toimia vetovoimaisena liikunnan ja liikuntakoulutuksen palvelukeskuksena. Liikunta-alan ammatillinen koulutus on Tanhuvaarassa osa suomalaista koulutusjärjestelmää, jossa on panostettu opettajien koulutustasoon sekä opetusvälineistön laatuun. Kilpaurheilun osalta Tanhuvaarassa on keskitytty yleisurheiluun, jääurheiluun sekä ammuntaan. Kunto- ja terveysliikunta liikuttaa lapsista senioreihin. Opetus- ja kulttuuriministeriön antama erityistehtävä Tanhuvaaralle on senioriliikunnan kehittäminen ja edistäminen.

 

Tanhuvaaran Säätiön toiminta on oppilaitostoimintaa, jota Opetus- ja kulttuuriministeriö säätelee ja rahoittaa. Tanhuvaaran Palvelut Oy harjoittaa liiketoimintaa. Tanhuvaarassa on oppilaitostoimintaa sekä matkailu- ja majoitustoimintaa ja konsernissa työskentelee yhteensä yli 40 henkilöä. Tanhuvaaran Säätiön toimintaa johtaa säätiön toimitusjohtaja. Säätiö on oppilaitos, jossa tulee olla rehtori. Haettavassa tehtävässä työaika jakautuu noin puoliksi rehtorin tehtävien ja yleisjohtamisen osalta. Toimitusjohtaja / rehtori vastaa konsernin yksiköiden henkilöstöjohtamisesta, talousjohtamisesta, yleisjohdosta ja sidosryhmäyhteistyöstä.

 

Tehtävään edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukainen rehtorin kelpoisuus ja kielitaito, soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ja osaamista oppilaitoksen tai opetustoimen johtamisesta, liiketoiminnasta sekä esimiestehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokonaisvaltaisuutta, yhteistyökykyä sekä strategista näkemystä ja osaamista liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytoinnista vastaa Eezy Personnel, Seniorikonsultti Tero Hassinen p. 050 388 3039 / tero.hassinen@eezy.fi.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan osoitteessa www.eezypersonnel.fi 29.1.2023 mennessä.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Tanhuvaaran Säätiö sr

Sijainti: Savonlinna
Logo

Toimitusjohtaja / Rehtori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!