Toimitusjohtaja

Lempäälän Energia on toteuttanut useita mielenkiintoisia hankkeita, joille on myönnetty Työ- ja elinkeinoministeriön tukea. Hankkeiden tarkoituksena on lisätä uusiutuvan energian tuotantoa ja käyttöä. Tehtävässä pääset luomaan uutta ja ilmaston kannalta kestäviä ratkaisuja kansallisesti ja globaalisti.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme Lempäälän Energia Oy:lle

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastuullesi kuuluu yhtiön kokonaisvaltainen johtaminen yhdessä ammattitaitoisen ja kehitysorientoituneen henkilöstösi kanssa. Henkilöitä yrityksessä on viisi. Yrityksessä tehdään tiivistä yhteistyötä kunnan muiden toimijoiden kanssa, esim. Lempäälän Kehitys Oy:n kanssa. Tehtäviisi kuuluu talousprosessien kehittäminen ja hallinta, asiakkaiden hankinta ja asiakassuhteiden hoitaminen, uuden energiayhteisön (LEMENE) markkinointi ja esittely kotimaisille ja ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa, vähintään AMK- tasoista tutkintoa tai vastaavia tietoja sekä johtamiskokemusta. Sinulla on osaamista taloushallinnosta, osakeyhtiön ydinprosessien mittareiden rakentamisesta ja kilpailukyvyn kehittämisestä. Olet tuloshakuinen liiketoiminnan kehittäjä, joka pystyy ottamaan hallittuja riskejä ja tekemään päätöksiä nopeallakin aikataululla. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Eduksesi on kokemus palvelujen tuotteistamisesta loppuasiakkaalle.

Viihdyt ketterässä ja pienessä yhtiössä, joka on valmis kokeilemaan jotain ihan uutta ja innovatiivista. Kestävä kehitys, uusiutuvan energian tuotanto ja hiilineutraalin kunnan rakentaminen on lähellä sydäntäsi.

Lisätietoja saat rekrytoinnissa avustavalta konsultilta, HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453, mielellään 23.11. alkaen.  

Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2022 www.hrsadvisors.fi sivujen tai hakupainikkeen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Lempäälän Energia Oy

Lempäälän Energia Oy on Lempäälän Lämpö Oy:n täysin omistama tytäryhtiö ja toimii sen tuotantoyhtiönä. Lempäälän Lämmön omistaa Lempäälän kunta. Lempäälän Energian liikevaihto on noin 5milj. euroa ja se tuottaa kaukolämpöä Lempäälän Lämmölle käyttäen polttoaineena uusiutuvia energialähteitä ja sahateollisuuden sivutuotteita. Lempäälä on kehityshakuinen, aktiivinen ja uudistuva kunta. Lempäälä on yksi Pirkanmaan ripeimmin kasvavista kunnista hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisätietoja yhtiöstä www.lempaalanenergia.fi

Sijainti: Lempäälä

 

Logo

Toimitusjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!