Toimitusjohtaja

 

Haemme kokenutta johtajaa luotsaamaan yhtiötämme tulevaisuuteen ja vastaamaan Hason operatiivisesta johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Yksi merkittävimmistä tehtävistäsi on varmistaa yhdessä henkilökunnan kanssa, että Hasolla asuu tyytyväisimmät asumisoikeusasukkaat myös tulevaisuudessa. Hason toimitusjohtajana pääset mahdollistamaan yli 11 000 helsinkiläisen asumisen kohtuuhintaisessa kodissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, monipuolisen ja vastuullisen työn sekä erinomaisen mahdollisuuden kehittää nopeasti kasvanutta yhtiötä. Meillä työtä ei tarvitse tehdä yksin, sillä hallituksen lisäksi tukenasi työskentelee ammattitaitoinen kahdeksan hengen tiimi. Yhtiön neljä arvoa – asukaslähtöisyys, vastuullisuus, oikeudenmukaisuus ja taloudellisuus ovat suunnannäyttäjiä, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme. Mainiot työtilamme sijaitsevat Kalasatamassa Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimitiloissa.

Odotamme sinulta

  • Useiden vuosien kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja ihmisten johtamisesta
  • Talouden tuntemusta ja strategista näkemystä yrityksen kehittämiseen
  • Vakuuttavaa esiintymistaitoa ja kykyä verkostoitua
  • Sujuvaa sekä suomen että englannin kielen viestintäosaamista
  • Tehtävää tukevaa soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa

Lisäksi arvostamme

  • Tilaaja-tuottajamallin hallintaosaamista
  • Asumisen ja/tai kiinteistöliiketoiminnan kokemusta
  • Valtion tukeman asuntotuotannon tuntemusta

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Allaix, 020 710 1265, varmimmin tavoitettavissa 16.11. klo 9-10, 23.11. klo 9-10 ja 30.11. klo 15-16.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 3.12. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Psyconin kanssa ja kärkiehdokkaat osallistuvat haastattelujen lisäksi soveltuvuusarviointiin.

Haso on tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta arvostava työyhteisö. Kannustamme kaikenlaisia henkilöitä hakemaan meille töihin, toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Haku alkaa ja päättyy

Helsingin Asumisoikeus Oy - Haso

Helsingin Asumisoikeus Oy eli Haso on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö. Tavoitteenamme on mahdollistaa kohtuuhintainen asuminen Helsingissä ja tarjota erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia koteja. Haso ei tavoittele toiminnallaan voittoa. Meillä on lähes 7 000 asuntoa, joissa asuu yli 11 000 helsinkiläistä eri puolilla kaupunkia.

Sähköposti: rekrytointi@psycon.com
Sijainti: Työpajankatu 8, 00580 Helsinki

Logo

Toimitusjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!