Toimitusjohtaja

Nykyisen vastuuhenkilön siirtyessä eläkkeelle haemme yritykseemme

Toimitusjohtajaa

luotsaamaan ja kehittämään yritystä tulevaisuuteen yhdessä sitoutuneen ja osaavan henkilöstön, hallituksen ja omistajien kanssa.  Tehtävänäsi on pitää yrityksemme alamme huipulla ja kehityksen kärjessä jatkossakin. Tuot toimintaamme uusia ideoita ja näkemyksiä sekä vahvaa kokonaisvaltaista yrityksen johtamisen osaamista.

Olet avainroolissa yrityksen strategiatyössä ja osallistut aktiivisesti strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tehtävässäsi korostuu vahva painotus henkilöstö- ja ihmisjohtamiseen. Haluammekin, että sinulla on siitä riittävää kokemusta ja vahvoja näyttöjä onnistumisista. Henkilöstösi odottaa, että olet läsnä, kuuntelet ja olet helposti lähestyttävä. 

Toivomme toimitusjohtajalta panosta myös yrityksen perusliiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, jolla tuemme yrityksen vahvaa oman alan substanssiosaamista.  Sinulla onkin taustalla jo näyttöjä joko suoraan autokaupasta tai vastaavantyyppisestä alasta (kone- / raskaan kaluston kauppa, maahantuonti, tukkukauppa tms.). Toimitusjohtajana vastaat myös päämiessuhteista ja muista liiketoiminnan verkostoista. Lisäksi toivomme, että pystyt antamaan panostasi markkinointiin ja myynnin edistämiseen sekä autoliikeyhtiöiden ja osastojen välisen yhteistyön kehittämiseen.

Kansainvälisessä toimintaympäristössä toimiminen edellyttää sinulta hyvää kielitaitoa (erityisesti englannin kieli, muu kielitaito on eduksi) ja matkustusvalmiutta.

Jyväskylän Autotarvike Oy tarjoaa toimitusjohtajalleen kilpailukykyiset edut ja mielenkiintoisen, pitkäaikaisen avainpaikan toimialan huipulla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin seniorikonsultit Ilpo Niemelä, ilpo.niemela@eezy,fi, p. 050 366 7708) ja Heikki Laitala, heikki.laitala@eezy.fi, p. 040 7263395. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 26.6.2022 sivujen www.eezypersonnel.fi kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Jyväskylän Autotarvike Oy

Jyväskylän Autotarvike -konserni harjoittaa autokauppaliiketoimintaa Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla. Konsernin edustamat automerkit ovat Volkswagen, Volkswagen Hyötyautot, Audi, SEAT, CUPRA ja Hyundai. Liikevaihto oli 75,8 miljoonaa euroa vuonna 2021 ja se työllisti 150 henkilöä. Jyväskylän Autotarvike -konserni on osa R. Ruth -konsernia, jonka liiketoimintaan kuuluvat ravintola- ja hotellitoiminnat sekä teknologia-alan sijoitukset ja kiinteistötoiminnat. R. Ruth Oy on Robert Ruthin vuonna 1883 perustama vakavarainen sukuyritys, jonka omistavat nykyään hänen jälkeläisensä ja heidän perhepiirinsä. Lisätietoja: www.jklauto.fi, www.rruth.fi.

Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!