Toimitusjohtaja

Johdat ja kehität Areenaa eteenpäin valtakunnallisena tapahtumakeskuksena. Tilojen myyntiin ja markkinointiin liittyvät tehtävät ovat keskeinen osa työtäsi. Tilojen vuokraukseen liittyvissä kaupankäynnin prosesseissa toimit muun organisaation tukena lähellä asiakaspintaa. Tehtävä on tulosvastuullinen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kokonaisuuksien hallintaa, taloudellista osaamista ja kehittävää työotetta. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja myynnillinen ote työhösi. Tehtävään valitulta edellytämme kokemusta vaativista johto- tai esimiestehtävistä, korkeakoulututkintoa tai muuta toimialalle soveltuvaa koulutusta.

Seinäjoki Areena tarjoaa sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Olet keskeinen henkilö valtakunnallisen tapahtumakeskuksen toiminnassa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ma 10.10.2022 klo 12.00 mennessä hakupainikkeen kautta (careers.mps.fi).

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Erkki Valtamäki, puh. 0400 664 715 ja yhtiön toimitusjohtaja Esa Alajoki, puh. 0400 567 222.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Seinäjoki Areena Oy

Seinäjoki Areena Oy vastaa Seinäjoen Areenan kiinteistön hallinnoinnista ja liiketoiminnasta. Tehtävämme on markkinoida ja myydä kiinteistöä. Vuokraamme tiloja määräajaksi eri järjestäjien käyttöön emmekä itse järjestä tai tuota tilaisuuksia. Oma palvelutoimintamme keskittyy kiinteistön toimintaan liittyvien palveluiden tuottamiseen ja konsultoivaan tilojen myyntiin sekä Areenan tulevaisuuden strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Katso lisätietoja yhtiöstä www.seinajokiareena.fi.

Sijainti: Seinäjoki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!