TraineeLeijona, useita paikkakuntia

Alkaako sinun matkasi TraineeLeijonasta kokiksi?

Kun haet oppisopimuksella leijonalaumaan TraineeLeijonaksi, saat opiskelu- ja työpaikan samassa paketissa. Valmistut Trainee-polkusi päätyttyä kokin ammattiin ja saat meiltä vakituisen työpaikan. Jo opiskelujesi aikana maksamme sinulle palkkaa ja pääset nauttimaan erinomaisista työsuhde-eduista.

Meiltä saat varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä turvallisessa ja letkeässä leijonalaumassa. Omaa arkea ja elämää on helppo rakentaa silloin, kun työpaikkaan voi luottaa kuin muuriin. Olemme aivan omannäköisemme työpaikka, sillä leijonalaiset luovat eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa.

TraineeLeijona haku on nyt käynnissä!

Kymmenen TraineeLeijonaa valikoituu ja pääsee mukaan tälle ainutlaatuiselle uramatkalle. Trainee-polun kesto on noin 2-2,5 vuotta.

TraineeLeijonan työtehtävät räätälöidään kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Opit ja kehityt tekemällä töitä meidän ravintoloissamme ja lähiopetuspäivät järjestetään lähellä sinua. Ravintolamme sijaitsevat eri puolella Suomea, joten uskomme, että näistä löytyy sinullekin juuri se oikea työpaikka opiskelujesi ajaksi ja valmistumisesi jälkeen.

Voit olla peruskoulunsa päättävä, kokonaan vailla työkokemusta, alan vaihtaja tai jo alan ammattilainen pyrkimässä ravintola-alan ammattitutkintoon. Oppisopimuksen aikana pääset tekemään ravintola-alan tehtäviä monipuolisesti osaamisesi, kehityksesi ja innokkuutesi mukaan ja sinulle maksetaan työehtosopimuksen mukaista oppisopimuspalkkaa. TraineeLeijonille tarjoamme oppisopimuskoulutuksen aikana lisämausteena leijonamaista tietoa ja taitoa, jota et muualta saa.

Viihdyt meillä, kun haluat oppia ja nautit tekemisen meiningistä. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin asiakkaitamme kohtaan. Sinulla on pilkettä silmäkulmassa ja aito halu laittaa lusikkasi Leijonan herkulliseen soppaan.

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa saat loistavat työkaverit ja erinomaiset työsuhde-edut.

Tule Leijonalle luomaan eväitä hyvään elämään!

 

Hae klikkaamalla hakupainiketta! Kerrothan hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet töihin.

Haastattelemme kaikki TraineeLeijona-hakijat ja ilmoitamme mahdollisesta valinnasta. TraineeLeijona-ohjelma alkaa sopimuksen mukaan.

Jos olet alan vaihtaja, Trainee-polkusi voi alkaa jo aiemmin keväällä 2022.

HAE MUKAAN!

Tehtävään valituilta henkilöiltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen sekä negatiivisen huumausainetestin tuloksen.

 

LISÄTIETOJA OPPISOPIMUKSESTA

www.ysao.fi/oppisopimus

 

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja koulutuksesta antaa; 

Marinka Linna/Leijona Catering Oy 

marinka.linna@leijonacatering.fi 

P. 01043 20151 

https://leijonacatering.fi/

 

Päivi Honkanen / YSAO 

paivi.honkanen@ysao.fi 

P. 0400 792 836 

https://www.ysao.fi/Suomeksi

 

 

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

Tarjoamme

  • Edut yhteistyökumppaneiden kautta
  • Erilaiset muistamiset ja palkitsemiset
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu
  • OmaLeijona
  • Laaja työterveyshuolto

Leijona Catering Oy

Leijona Catering on valtakunnallinen ruoka- ja ravintolapalveluja tarjoava suomalainen yritys. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Palveluksessamme on noin 500 ruoka-alan ammattilaista eri puolilla Suomea. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Vaalimme niitä ainutlaatuisia asioita, joita historiamme ja kumppanuutemme Puolustusvoimien ja Rikosseuraamuslaitoksen kanssa on luonut. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Viestikatu 7B, 70600 Kuopio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!