Vakituinen

Trukinkuljettaja - lastaaja

Hae tähän työpaikkaan

Oletko reipas ja motivoitunut TRUKINKULJETTAJA - LASTAAJA?

Etsimme asiakkaallemme aiempaa kokemusta omaavaa trukkikuskia Nokialle.

Työtehtäviisi kuuluu trukilla ajaminen ja kuormien purku- ja lastaustehtävät. Lisäksi huolehdit rahtikirjojen tarkistamisesta. Tehtävässä käytyetään 4-tie trukkia, joten aiempi kokemus tästä katsotaan eduksi. 

Työajat ovat klo 6-14:30, klo 8-16:30 ja 10-18:30. Viikonloput ovat vapaat.

Työntekijältä toivotaan reipasta otetta työn tekemiseen, hyvää fyysistä kuntoa, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa. Logistiikka-alan koulutus katsotaan eduksi. Trukinkäyttökokemus on edellytys tähän työhön.

Työ on kokoaikainen ja rekrytoidut suoraan asiakkaamme kirjoille. 

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Oman auton käyttöä vaaditaan työssä kulkemiseen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, p.+35840 571 1741, minna.mansikkamaki@valtagroup.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Trukinkuljettaja - lastaaja, Vakituinen
  • ValtaGroup
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!