Trukinkuljettaja (Piikkio Works Oy)

Piikkio Works Oy tarjoaa kokonaisia majoitusratkaisuja meri-, offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin. Ensimmäinen hyttitehdas perustettiin Piikkiöön, joka sijaitsee Lounais-Suomessa lähellä Turkua, jo vuonna 1982. Yli 30-vuotisen toimintansa aikana yhtiö on toimittanut yli 130 000 hyttiä ja kylpyhuoneyksikköä.

Piikkio Works Oy on erikoistunut valmistamaan räätälöityjä moduulihyttejä sekä kokonaisten hyttialueiden avaimet käteen ‑toimituksia kaikenlaisiin risteily- ja matkustaja-aluksiin sekä offshore- ja rakennusteollisuuden tarpeisiin.

Piikkio Works on MEYER TURKU OY:n tytäryhtiö.

Kurkkaa meistä lisää https://www.piikkioworks.fi/

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaamme Piikkio Works Oy:n tuotantolaitokselle reipasta trukinkuljettajaa kuorman purkuun. Työaika on arkisin 7:00-15:30. Hyvälle tekijälle on tarjolla töitä loppuvuoteen asti. Jos nautit rutiininomaisesta työskentelystä isossa työporukassa, niin klikkaa hakemukseen pikimmiten, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilöin löydyttyä.

Toivomme sinulta

Olet hieman kokemusta omaava trukinkuljettaja, jolle kuorman purku on tuttua. Työskentelet tarkasti ja työturvallisuuden huomioon ottaen, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireisinäkään hetkinä. Olet tiimipelaaja, jolle on tärkeää, että työt sujuvat aikataulujen mukaisesti. Logistiikka-alan koulutuksen katsomme eduksi. 

Työtehtävät

Työtehtävänäsi on panelikonttien purkaminen rekasta, eli vastaanotat materiaalia. 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi isoa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään suurella volyymilla. Toimit tärkeänä linkkinä osana suurien risteilyalusten valmistusta. Tarjoamme työntekijöille Teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen sekä motivoivan tuotantopalkkion.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (laura.osterlund@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:

Piikkio Works Oy

Sijainti: Kolamäentie 2, Piikkiö
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!