Trukkikuskeja Vierumäelle

 

Etsimme nyt

Trukkikuskeja Vierumäelle

 

Työ pitää sisällään monipuolisia varastotöitä niin sisällä kuin ulkona. Käsiteltävät tuotteet ovat raskaan rakentamisen tuotteita, joten pitkän ja painavan tavaran käsittelystä on hyötyä työssä menestymisen kannalta. Työ on etupäässä itsenäistä työtä trukin ohjaimissa.

Toivomme hakijalta kokemusta varastotyöstä sekä 4-tie trukin käytöstä. Eduksi katsomme myös muun trukkiosaamisen. Hakijalla täytyy olla valmius myös ulkona tehtävään työhön sillä töitä tehdään myös ulkovarastoilla. Toivomme asennoituvasi työhön positiivisesti, olet avoin uuden oppimiselle ja Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot.

Työ on osa-aikatyötä ja työvuoroja on keskimäärin noin neljänä päivänä viikossa. Töitä tehdään arkisin. Palkkaus on Kaupan työehtosopimuksen mukainen ollen minimissään 12,19 €/tunti. Työt alkavat heti kevään aikana.

 

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi suoraan sähköisen hakujärjestelmämme kautta.

 

Lisätietoja: iira.pirinen@sol.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Trukkiosaaminen
  • Aiempi kokemus varastotyöstä
  • Täysi-ikäisyys
  • Hyvä työasenne
  • Avoimuus
  • Erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • Hyvä hahmotuskyky

Tarjoamme

  • Smartum- liikunta- ja hierontaetu

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  

SOL KONSERNI
Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

 

 

Sähköposti: iira.pirinen@sol.fi
Sijainti: Vierumäki

Logo

Trukkikuskeja Vierumäelle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!