Tukkumyyjä

SHT-Tukku Oy
Väinölänkatu 11, 60120 Seinäjoki
Osa-aikainen, 4 pvä/vko
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Seinäjoen myymäläämme

TUKKUMYYJÄÄ

Työ pitää sisällään myyntityön myymälässä, puhelinmyynnin ja tarvittaessa asiakaskäynnit. Huolehdit myymälän ja varaston ylläpidosta sekä siisteydestä. Tehtävä on monipuolinen eli tarvittaessa hoidat myös tuotejakelua asiakkaille. Meillä on pieni tiimi tekemässä tukkukauppaa, joten aktiivisuus tarttua tekemiseen on tärkeää.

Pystyt luomaan luottamukselliset suhteet olemassa oleviin ja uusiin asiakkuuksiin. Työssä on satunnaista matkustelua eli asiakaskäyntejä tehdään tarvittaessa Seinäjoen myyntialueella. Toimit yhteistyössä maanlaajuisen myyntiorganisaation kollegoiden ja tuoteyksiköiden sekä yrityksen muiden tukitoimintayksiköiden kanssa.

Sinulla on kaupallinen perustutkinto ja jo muutaman vuoden kokemus kaupan alalta. Kokemus tukkukaupanalalta on eduksi. Tässä tehtävässä on hyötyä floristin koulutuksesta. Tietotekniset taitosi ovat myös riittävällä tasolla. Tuotteemme ovat järjestelmässä ja tilaukset päävarastolta sekä inventoinnit tehdään järjestelmän avulla.

Työ saattaa ajoittain olla hektistä eli sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Pystyt hyvin hoitamaan myös työhön kuuluvat rutiinit. Tulet toimeen asiakkaiden kanssa ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät.

Tällä hetkellä työsuhde on osa-aikainen eli 4 pv/viikko. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka, josta maksetaan 80 %. Hieno mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika.

Tule töihin perinteikkääseen ja vakavaraiseen yhtiöön. Hae heti!

Lisätietoja tehtävästä antavat SHT-Tukku Oy, myyntipäällikkö Hannu Nykänen, puh. 040 057 0848. Kysymyksiinne vastaa myös Eezy Personnellin seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 3.10.2021 mennessä Eezy Personnellin kotisivujen kautta www.eezypersonnel.fi

SHT-Tukku Oy

SHT-Tukku Oy on vakavarainen suomalainen puuteollisuusyritys, joka harjoittaa myös maahantuontia ja tukkukauppaa. Yrityksen pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Punkalaitumella eteläisellä Pirkanmaalla. SHT työllistää 120 henkilöä ja sen liikevaihto on 13 M€.  Yrityksen valmistuksen päätuotteita ovat arkut ja uurnat ja se on toimialan markkinajohtaja. Kotimainen valmistus on tärkeää yritykselle ja sen menestyksen pohjana ovat jatkuvasti kehittyvä korkealaatuinen valikoima, erinomainen palvelu, asiakaslähtöisyys sekä motivoitunut ja osaava henkilökunta. Yhtiöön kuuluvat myös Seita Wood-niminen erikoispuusepäntehdas, joka tekee sopimusvalmistuksena mm. koulujen ja päiväkotien kalusteita sekä merkittävä kukka- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa Selja T. SHT-Tukku Oy:n omistajina on n. 300 suomalaista yrittäjää perheineen eri puolilta Suomea. Lisätietoja: www.sht-tukku.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!