Tule IdeaStructuraan rakentamaan parempaa maailmaa!

Jos haluat tehdä työksesi jotakin merkityksellistä, IdeaStructura on sinulle oikea työpaikka. Suunnittelemme ihmisille koteja ja työpaikkoja, lapsille päiväkoteja ja kouluja: pyrimme tekemään työmme yhdessä hyvin, jotta suunnittelemamme rakennukset olisivat turvallisia, terveellisiä ja viihtyisiä. Kiireisenä työpäivänä jaksamista auttaa kummasti se, kun muistaa, että saamme olla omalta osaltamme rakentamassa ihmisille parempaa maailmaa.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, minkälaista osaamista sinulla on, mikä sinua kiinnostaa ja miksi haluat meille? Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi, niin aloitetaan sillä keskustelu.

 
Hakuaika alkaa:

IdeaStuctura Oy

IdeaStructura on kestävän rakentamisen kotimainen asiantuntijayritys, joka työllistää noin 110 ihmistä kahdeksalla paikkakunnalla. Palveluitamme ovat rakennesuunnittelu, arkkitehtisuunnittelu, sisäilmatekniikka, kuntotutkimukset, rakennuttaminen ja valvonta. Palvelut perustuvat osaamiseen vaativassa rakennetekniikassa, korjausrakentamisen teknologioissa, rakennusfysiikassa ja materiaaliteknologiassa. Yrityksen matala hierarkia auttaa meitä tuomaan asiakkaalle syvällisen ja laajan asiantuntemuksen helposti ja sujuvasti. Haastamme itseämme sanomalla. ”Olemme tavoitettavissa, ryhdymme ripeästi toimeen ja löydämme ratkaisut.".

Puhelin: 0407453500
Sähköposti: info@ideastructura.com
Sijainti: Kutomotie 18 B, 00380 Helsinki
Logo

Tule IdeaStructuraan rakentamaan parempaa maailmaa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!