Tule kesätöihin taloushallinnon assistentiksi Kreate-konserniin

 

Haemme oma-aloitteista ja näppärää taloushallinnon assistenttia vahvistamaan taloushallinnon tiimiämme kesän ajaksi Tuusulan ja Vantaan rajalla sijaitsevaan toimipisteeseemme. Työ on määräaikainen ja alkaisi huhti-toukokuun aikana ja kestäisi mahdollisuuksien mukaan syyskuulle. Tehtävä soveltuu myös harjoitteluksi opiskelijalle.

 

Työtehtäväsi painottuisivat ostoreskontran hoitamiseen ja lisäksi pääset tekemään muita taloushallinnon avustavia tehtäviä.

 

Sinulla on positiivinen ja reipas asenne työtä kohtaan ja suhtaudut asiakastilanteisiin rempseän mutkattomasti. Tuot omalla iloisella asenteellasi positiivisuutta työyhteisöömme. Et kaihda rutiineja, mutta olet kiinnostunut oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi. Jaat arvomme suoraselkäisyydestä, mutkattomuudesta, yrittäjähenkisyydestä ja inhimillisyydestä.

 

Mikä takaa onnistumisesi tässä tehtävässä?   

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai olet juuri valmistumassa (merkonomi/tradenomi)

Sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, vähintään suomeksi, englannin ja ruotsin kieltentaito plussaa

Sinulla on tarkkuutta ja kykyä noudattaa aikatauluja

Sinulla on joustava työskentelytapa

 

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

 

  • Mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä
  • Mahdollisuuden kerryttää kokemustasi taloushallinnon tehtävissä pörssiyhtiössä
  • Kattavat työterveyspalvelut
  • Hyvän perehdytyksen
  • Mukavat työkaverit
  • Monipuolisen työympäristön

Kreate Oy

 

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä. Edellytämme henkilöstöltämme suoraselkäisyyttä, sillä olemme tunnettuja siitä, että pidämme antamamme lupaukset.

Toteutamme vaativimmatkin infrarakentamisen kohteet. Palvelumme tuovat ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Panostamme työn ja projektinhallinnan laatuun. Meille on tärkeää myös innovoida ja kehittää koko ajan toimintatapojamme. Näin voimme tarjota asiakkaalle paitsi laadullisesti myös kustannuksiltaan parempia ratkaisuja.

Urakoimme ympäri Suomen ja toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Kouvolasta, Joensuusta, Lappeenrannasta, Seinäjoelta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Tuusulassa, Hämeenlinnassa, Maskussa, Tampereella ja Lappeenrannassa.

 

Puhelin: +358 50 3630868
Sijainti: Haarakaari 42 04360 Tuusula

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Logo

Tule kesätöihin taloushallinnon assistentiksi Kreate-konserniin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!