Tulevaisuuden tietoturvaosaaja

Etsimme nyt uransa alussa olevaa tietoturvasta kiinnostunutta tietoliikenneasiantuntijaa vahvistamaan Support & Development-tiimiämme. Vastaat muiden asiantuntijoidemme kanssa vaativien verkkoratkaisujen: toimitus-, ylläpito-, kehitys- ja vianselvitystöistä. Voit olla opiskelujesi loppusuoralla tai työurasi alkumetreillä. Vielä ei tietenkään tarvitse eikä voi osata kaikkea vaan ennenkaikkea odotamme sinulta innokkuutta oppia ja kehittyä työssäsi.

Meillä pääset kasvamaan osana pitkän linjan huippuosaajien tiimiä ja mm. Mikan työkaveriksi. Tarjolla on toimeentarttuvalle tyypille mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi. Roolisi puitteissa tulet myös olemaan tekemisissä asiakkaiden ja muiden sidosyhmien kanssa, joten odotamme myös rohkeutta vuorovaikutustilanteissa ja hyvää ulosantia. Hyvät lähtökohdat tehtävässä menestymiseen sinulle voisi antaa esimerkiksi tutkinto tieto- ja viestintätekniikan alueella tai muuten hankittu vastaava osaaminen.

Toimipisteesi ihanteellinen sijainti olisi Oulu tai Jyväskylä, mistä löytyvät lähimmät työkaverisi isoon asiakasprojektiin liittyen. Kuitenkin käytännössä meillä työtä tehdään paljon virtuaalisesti, joten työpaikka missä tahansa Loihde Trustin toimipisteistä on mahdollinen. 

Toivomme sinulta:

  • Ymmärrystä tietoverkkojen ylläpitotehtävistä
  • Kokemusta nykyaikaisista tietoverkoista ja tietoturvaratkaisuista
  • Käytännön konfigurointiosaamista verkon aktiivilaitteiden parissa
  • Kykyä teknisen verkkodokumentaation tuottamiseen
  • Suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa ja hyvää ulosantia

Eduksi katsotaan

  • Sertifioinnit (esim. Check Point, Cisco Systems, Juniper Networks, PaloAlto, Fortinet, Extreme Networks)
  • Pilviteknologioiden tuntemus, esim. Azure
  • Ohjelmointitaidot, esim. Python.
  • ITIL-prosessien perusteiden tuntemus

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se alkaa mahdollisimman pian. Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. 

Kiinnostuitko? 

Laita hakemuksesi mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut sopivien osaajien kanssa jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Support & Development Team Manager: Teemu Väisänen, teemu.vaisanen@loihde.com

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen ja vakituinen

Loihde Trust Oy

Loihde Trust Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 480 ammattilaisen voimin Loihde Trust rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on.

Logo

Tulevaisuuden tietoturvaosaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!