Tuntityöntekijä; ammatillinen tukihenkilötyö, jälkihuoltotyö, perhetyö, tapaamispalvelut

Perhekuntoutuskeskus Lauste
Mustionkatu 23
Vaihteleva työaika / Avopalvelut
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen. Siihen tarvitaan tiedon ja taidon lisäksi tahtoa auttaa.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

 

Haemme jatkuvasti  joukkoomme innostuneita ja motivoituneita ohjaajia Varsinais-Suomen alueella tehtävään avopalvelutyöhön! Jos olet kiinnostunut työskentelemään vaihtelevassa, itsenäisessä ja mielenkiintoisessa osa-aikaisessa työssä lasten, nuorten ja perheiden  kanssa hae meille töihin! Työ sopii hyvin opiskelijalle, toisen työn ohella tehtäväksi tai tilanteisiin, jossa halutaan yhdistää työtä ja perhe-elämää/vapaa-aikaa joustavasti.

 

Avopalvelun työntekijänä voit toimia itsenäisesti ammatillisena tukihenkilönä tai jälkihuolto-ohjaajana yhdelle tai useammalle lapselle tai nuorelle. Tapaamispalveluiden työtehtävissä työskentely voi olla itsenäistä tai työparin kanssa tehtävää. Perhetyössä voit toimia perheen omassa toimintaympäristössä osana moniammatillista työryhmää.

 

Lähde mukaan Perhekuntoutuskeskus Lausteen Avopalveluihin tekemään itsenäistä, osa-aikaista ja määräaikaista työtä. Ammatillisena tukihenkilönä tai perhetyössä voit työskennellä pääsääntöisesti esim. iltapäivä/ilta-aikaan, esimerkiksi 2-4h viikossa tai  mahdollisuus on tehdä enemmänkin työtunteja, mikäli elämäntilanteesi antaa siihen mahdollisuuden. Työstä tehdään vaihtelevan työajan sopimus, joka on joustava.

 

Työ edellyttää sosiaali-, terveys-, nuoriso- tai kasvatusalan perus- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä vähintään 2 vuotta kokemusta työskentelystä lasten ja nuorten kanssa.Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia.

Tehtävän palkka on G23 (Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus)

 

Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä kanssamme!

Ota yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää mahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Saara Ylönen-Hentilä puh. 040 358 6886

Etsimämme henkilö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • joustavuus
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kehittämismyönteisyys
  • soveltuva koulutus tai opinnot vielä kesken

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Perhekuntoutuskeskus Lauste

Olemme yksityinen, voittoa tavoittelematon lastensuojelupalveluiden asiantuntija yli 100 vuoden kokemuksella. Erityisosaamiseemme kuuluvat erilaiset yksilölliset sijaishuollon palvelut ja erityinen huolenpito sekä koulupalvelut, laitosperhekuntoutus ja avopalvelut.

Meillä työskentelee noin 200 lastensuojelun, erityisopetuksen ja perhekuntoutuksen ammattilaista, jotka päivittävät jatkuvasti osaamistaan ja hyödyntävät työssään alan uusia innovaatioita. Me Lausteella tiedämme, että työntekijämme ovat avain asiakkaidemme – lapsien ja perheiden – hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä paremman tulevaisuuden eteen.

Tutustu paremmin meihin:

www.lauste.fi 

Ota yhteyttä:

Logo

Tuntityöntekijä; ammatillinen tukihenkilötyö, jälkihuoltotyö, perhetyö, tapaamispalvelut

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!