Tuotannon avustaja / kesätyö

Anaika Wood Group Ltd Oy on merkittävä kotimainen puunjalostusyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1993. Yritys työllistää kolmen maakunnan alueella noin 150 puualan ammattilaista.

Nyt haemme Anaika Lieksa Timber Ltd Oy:n jalostuslaitokselle Lieksaan kesätyöntekijää tuotantoon. Työnkuvaan kuuluu mm. tehtaan siistimistä, maalaamista yms. avustavia tehtäviä. Hakijalta edellytämme hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. 

Työtä tehtaalla tehdään 2-vuorossa ma-pe klo 6-14:30 tai 15-23:30. Palkkaus mekaanisen metsäteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan.

Olemme vahvalla henkilöstö- ja rekrytointialan kokemuksella varustettu hyvien tyyppien rekrytointiyritys. Huolehdimme työnantajavelvoitteista ja työntekijöistämme tinkimättömällä palveluperiaatteellamme.  Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • 2-vuorotyövalmius
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Aktiivinen työskentelyote

Tarjoamme

  • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9127
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kevätniementie 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!