Tuotannon esihenkilö, Lapland Safaris Luosto

LAPLAND STAFF HAKEE TUOTANNON ESIHENKILÖÄ LAPLAND SAFARIS LUOSTOLLE, VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN

 

Sykkiikö sydämesi yhtä aikaa tunturimaisemille ja kansallispuistojen ulkoreiteille, mutta myös hieman rauhallisemmalle asuinpaikalle? Jos vastasit kyllä, Luosto voisi olla sinun oma paikkasi Lapissa.  

Lapland Safaris Luosto hakee tuotannon esihenkilöä. Työsuhde on kokoaikainen ja voimassa toistaiseksi.  

Tuotannon esihenkilönä johdat talvikaudella safarioppaita, projektikoordinaattoreita ja työnjohtoa suoraan kohteen aluepäällikön alaisuudessa. Johdettavan tiimin koko on talvikaudella noin 35 henkilöä.  

Työssäsi vastaat työvuorosuunnittelusta yhdessä työnjohtajien kanssa. Työhön kuuluu myös rekrytoinnista vastaaminen yhteistyössä Lapland Staff Oy:n kanssa. Tuotannon esihenkilö tekee työntekijöiden valinnat ja on yhteyshenkilönä palaaville työntekijöille, sekä käy heidän kanssaan neuvottelut työsuhteesta.  

Työ on pääasiassa sisätyötä, mutta erilaiset vaihtuvat tilanteet voivat vaatia sinulta ripeää ulkovaatteisiin varustautumista, jolloin pääset antamaan oman työpanoksesi ulkotyössä joko opastus- tai huoltotehtävissä.  

Alan luonteen mukaisesti erilaiset asiakasryhmät sekä arvaamaton arktinen luonto edellyttävät kykyä tehdä ratkaisuja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinun tulisikin siis olla halukas ottamaan vastuuta ja pystyä tekemään itsenäisiä päätöksiä työssäsi.  

Työpäivät sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopuille. Kiireisen sesonkityön luonteen vuoksi edellytämme paineensietokykyä ja joustavuutta työajoissa. 

Kesäkaudella Lapland Safaris Luostolla ei ole myynnissä opastettuja ohjelmia, ja tällöin hyvänä vastapainona talven kiireelle tuotannon esihenkilön vastuualueena on sähköpyörien vuokraustoiminta. Työhön kuuluu pyörien vuokraaminen ja huoltaminen, mutta aiempaa osaamista huoltamisesta ei vaadita sillä tehtäviin perehdytetään. Tietämys sähköpyöristä sekä taidot korjata niitä katsotaan kuitenkin eduksi.  

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulle on jo karttunut kokemusta esihenkilötyöstä sekä ohjelmapalvelujen tuottamisesta, niiden suunnittelusta ja järjestämisestä. Olet parhaimmillasi, kun työskentelet pienen paineen alla, ja pystyt tiukassakin tilanteessa pitämään langat käsissäsi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, sekä tietoteknisen perusosaamisen. 

Tarjoamme sinulle:  

  • innostavan työtehtävän ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet  

  • kattavan perehdytyksen työtehtäviisi 

  • ammattitaitoisen tiimin ympärillesi  

  • kokoaikaisen, ympärivuotisen työn rauhallisen tunturin kupeessa  

  • vahvan organisaation ja esihenkilösi tuen  

  • Lapland Hotelsin, Lapland Safariksen ja Lapland Ski Resorts hiihtokeskusten kattavat henkilökuntaedut. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään elokuun alussa. Perehdytämme sinut tehtäviin työsuhteen alkaessa. Työsuhteessa noudatetaan Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta.  

Majoituksen hankinnassa avustetaan. Oma auto ei ole välttämätön, majoitus sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Lapland Safariksen toimistosta ja Luoston palveluista. Vapaa-ajan mahdollisuudet kuitenkin moninkertaistuvat, mikäli sinulla on oma auto käytössäsi.  

Haastatteluja suoritetaan jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 30.6.2024. Huomaathan, että emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.  

Lisätietoja antaa ma-pe 8–16 välillä Lapland Safaris Luoston aluepäällikkö Juha Kultima: 0400-583711, juha.kultima@laplandsafaris.fi 

Haku alkaa ja päättyy

Lapland Staff

Lapland Hotels ja Lapland Safaris muodostavat Suomen suurimman yksityisen matkailuryhmittymän, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden Lapin merkittävimmissä matkailukeskuksissa. Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 14 hotellia Lapissa sekä kaupunkihotellit Oulussa, Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella.

Lapland Safaris on suurin pohjoismainen ohjelmapalveluyritys, joka järjestää ohjelmapalveluita niin yksittäisille matkailijoille kuin suurille ulkomaisille ryhmille. Monipuolinen safarivalikoima tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja jokaiselle vuodenajalle. Lapland Safaris työllistää noin 700 henkilöä vuosittain Lapin suosituimpiin matkailukeskuksiin. 

Puhelin: +358 400 164 730
Sähköposti: info@laplandstaff.fi
Sijainti: Muonio, Yrjö Kokon tie 4

 

Logo

Tuotannon esihenkilö, Lapland Safaris Luosto

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!